Danube - ardadrmz Mini Buluşma

UĞUR BAŞAR

Uğur Başar
Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Arda kardeşim bugün Vatani görevini yaptığı İstabul/Küçükyalı Kenan Evren kışlasından Terhis oldu,
Gitmeden bana uğradı uzun uzun sohbet ettik. Çok sevindim. :eyv

arda.jpg

Ayaklarınıza sağlık beyler...

Ayaklarınıza Sağlık Arda Kardeşimi Ziyaret Edicektim Bazı Sıkıntılar Oldu Gidemedim Yanına Özür Diliyorum Sol Ayak Problemim Tekrar Nüks Ettiği İçin Yanına Gidememdim

Maşallah, ayaklarınıza sağlık:eyv

Ayaklarınıza sağlık. Arda vefalı kardeşim benim geçmiş olsun. Vatani görevini tamamladın ve artık huzurla evine gideceksin inşallah.

zaman ne çabuk geçiyor değil mi?... hayırlı uğurlu olsun Arda kardeşim Allah (cc) yolunu baktını açık etsin :)

ayaklarınıza sağlık ;) maşallahınız var :masallah

Arda kardeşim bugün Vatani görevini yaptığı İstabul/Küçükyalı Kenan Evren kışlasından Terhis oldu,
Gitmeden bana uğradı uzun uzun sohbet ettik. Çok sevindim. :eyv

arda.jpg

vayy abim benım.keske daha uzun kalabılseydım.cok sagol guzel sohbetıın ve kahven için:eyv..şimdı sıra sende ıslık

Ayaklarınıza Sağlık Arda Kardeşimi Ziyaret Edicektim Bazı Sıkıntılar Oldu Gidemedim Yanına Özür Diliyorum Sol Ayak Problemim Tekrar Nüks Ettiği İçin Yanına Gidememdim
bende neden gelmedı dıye kendımı yıyıp bıtırdım.gecmıs olsun abıcım.canın sagolsun.:eyv
zaman ne çabuk geçiyor değil mi?... hayırlı uğurlu olsun Arda kardeşim Allah (cc) yolunu baktını açık etsin :)

ayaklarınıza sağlık ;) maşallahınız var :masallah

evet nasıl geçtı anlamadım bıle.çok teşekkür ederım .:)

Ayaklariniza Sağlik , ALLAH Dostluğumuzu Bozmasin :eyv :eyv

Geri