DDT4ALL dan bir ekran görüntüsü yardım isteği

şahmerdan

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Merhabalar, gösterge ekranım bozuk, onu düzeltmek için uğraşıyorum, makyajsız kasa dizel clio 4 ü olanlardan ddt4all gösterge ekranı ayarlarında infos specifiques au tableau diye bir kısım var. buranın fotoğrafını gönderebilir mi? değerlere bakıp karşılaştıracağım da, yardım edenlere şimdiden çok teşekkürler.

9aNnyo.webp

Son düzenleme:
aracı aldığımda 127 bin km diye aldım aldıktan sonra yol bilgisyarının bozuk olduğunu farkettim araştırınca buradan km ile oynanınca ortaya çıkan bir durum olduğunu anladım, adamı aradım haberim yok dedi kayıtlarda da 7. sahibi çıktı dava açmak için emin olamadım da o adam değişmediyse diye bende km yi abs den okuyup orjinal kmsine çektirdim fakat km yi geri çekerken abs ile senkronizasyonunu bozuyorlarmış abrites diye dandik bi cihaz var onun la, ki km geri eski haline dönmesin, o senkronizasyon bozulunca da yol bilgisayarı kendini sıfırlıyor, renultun km il e oynamalara karşı ek bir önlem anladığım kadarıyla. elektronikçilere gittim km yi abrites cihazıyla değişiyorlar, alet o kadar dandik ki kendi bozduğu şeyi düzeltemiyor, saat değişecek dediler, bende ddt4all u gördüm nette onunla düzeltmeye çalışıyorum, yukarıdaki resimde de haberleşme konfigürasyonu var, onları karşılaştırıp abrites in neyi bozduğunu çözmeye çalışıyorum kaç zamandır.

Son düzenleme:
yardım edebilecek kimse yok mu?

Geri