Değerli adminimiz Mustafa Ustanın Acı Günü

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan KaRaHaN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

KaRaHaN

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
10003527_10152316884027622_508194340016775182_n.jpg

Çok sevdiğim yakınım mustafa ustanın babası recep amcamız bu sabah vefat ederek aramızdan ayrıldığını üzülerek sizlere bildirmek isterim allah recep amcaya rahmet kalan bizlere vr ailesine sabır versin. Sizlerden dostlarım istediğim bir dua okumanız ve öğleden sonra ustayı arayıp taziye için iyi diileklerinizi sunmanız. Recep amcayı memleketi çankırıya defin edilerek son yolculuğuna uğurlayacağımızı ve katılmak isteyen dostlarımızı şimdiden teşekkür eder allah razı olsun diliyerek sağlıkla kalmanızı temenni ederim.

Mekani cennet olsun
usta aİlesİne ve tÜm sevdİklerİne sabir dİlİyorum

anlıyorum çok büyük bir acı ama insanın kendisini kaybetmemesi gerekir, o artık yalan dünyada değil gerçek dünyada, bir nevi kurtuluşta, hepimizin er yada geç gideceği yerde.. Burdan Mustafa abi ve tüm ailesine sabır diliyorum. Allah taksiratını affetsin, mekanını cennet eylesin. son olarakta bir söz eklemek istiyorum..

Ölüm güzel olmasaydı, hiç ölürmüydü peygamber ?

Moderatör tarafında düzenlendi:
Allah rahmet eylesin , mekanı cennet olsun.Ailemizin başı sağolsun.

Allah rahmet eylesin, Mekanı cennet olsun Recep amca'mın. :(
Bu gece Allah'ın izniyle Çankırı'ya yola çıkıyorum. Gelmek isteyen olursa alabilirim.

Takdir-i İlahi,Usta ailesinin başı sağolsun.Mekanı cennet olur inşallah,nur içinde yatsın.Yakınlarına ve sevenlerinede Allah sabır ihsan eylesin.

Allah gani gani rahmet eylesin. Mekanı Cennet günahları af olsun inşallah. Mustafa kardeşime ve tüm yakınlarına baş sağlığı ve sabırlar diliyorum.

Başınız sağolsun , Mekanı cennet olsun... USTA ailesinede sabir dilerim :( :(

Moderatör tarafında düzenlendi:
Allah gani gani rahmet eylesin, mekanı cennet olsun. Allah sabır versin

Başımız sağolsun, Allah geride kalanlara sabır versin.

Geri