Denize oltayı bugün attım beklemedeyim

  • Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan isoş
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

isoş

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Katılım
9 Şub 2013
Mesajlar
276
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Yaş
45
orfin finans sın dosya masrafı altında aldığı 600 tl için tmh başvurdum bakalım netice ne olacak:cool:
 
1 2 ay icerisinde alirsin
 
İnşallah alırsın...
 
Bizim iş yerinde alan arkadaşlarımız oldu. Sende alırsın umarım.
 
İnşallah Alirsiniz.. :eyv :eyv


Konuyu Sohmet Muhabbet Bölümüne Taşiyorum Bilginize...
 
Arkadasimla ayni zamanda beraber yaptik islenleri 7 ay civari oldu ikimizinkindende ses yok, sonradan ogrendikki 1 sene gibi suruyormus, cok uzun sure ama bekleyecez.
 
Bahçelievler kaymakamlığının bana dediği 1-2 yıl beklersin ben ne dediğimi tanıyanlar bilir bakalım inşallah daha erken alırsın :eyv
 
arkadaslar bu hakem heyetı kararı bellı olduktan sonra ne gıbı bır yol takıp etmemız gerekır.hakem heyetı d.masrafının tarafıma odenmesı kararı vermıs.ms.hızmetlerını aradıgımda aynı postanın bıze gelmesı felan lazım deyıp gecıstırıyo benı bır hafta oldu belge tarafıma ulasalı.ıkımızede aynı zamnda gonderılmıyomu bu posta.parayı alan arkadaslar nasıl bır yol ızledıgını bı anlatabılırmı.
 
finansbankasından bende aldım. Ama büyükçekmece şubesinden çektiğim krediyi bakırköyde ikamet etmeme rağmen pendik şubesine paramı yatırdılar. resmen dalga geçtiler. ama 600 tl mi aldım. 1 sene sonra.
 
Geri
Üst