Depoyu fullemek zararlı mı ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan DÜLDÜL
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

DÜLDÜL

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Merhabalar başlıktada belirttiğim gibi merak ettiğim bi soruyu siz değerli rfc üyelerine sormak istedim . Depoyu fullemek ile azar azar yakıt almak arasında yakıt ekonomisi bakımından bir fark var mıdır ? 2. sorum ise zararlımıdır ? ( yakıtın zamanla buharlaşması gibi )

Son düzenleme:
cebe çok zararlı :D

Valla geçen ben fullettim yanlışlıkla birden tansiyonum fırladı öyle yıkılıp kalmışım çok zararlı elbette bu fiyatlarla:))eğer çoğunla lpg kullanıyorsanız 50 tl filan benzin yeterli bence ama normal bir kullanımda fullemenin bir zararı olacağını sanmam.

Ben lpg hep tamamen bitirir tam doldururum. Benzin ayda 20 tl :)

haftada 1 2 kere kullanıyosan zaten fullemenın mantığı yok. yani aracta aldığın yakıt miktarına gorede yakmadığına gore azar azar almısın yada fullemışın bi farkı yok.. ama yakıtın buharlaşma gibi bi sorun yaşıcağını sanmıyorum...

Siz Bence Bu Fiyatlar İle Hep 50 TL'lik Alın ıslık

Şaka Bir Yana Sadece Psikoloji'ye Zararlı Başka Bir Şeye Değil..

Arabada fazladan ağırlık yapmış olursunuz, ağırlık artınca yakıtta fazla yakar.. Full depo demek ekstra kilo demek.

vallahı bız hep fullerız gecen ay tam 250 tl tuttu opet euro dızel bu ay 230 tl tuttu akaryakıta gelen ındırımden dolayı 200 lerı gorunce moralım bozulmuyo degıl ama ıbreye bakıncada keyıf'ten 4 kose oluyorum :D:D

Taşırmadıkça ne zararı olucak abi:D doldur gitsin kafan rahat olur hem
motosiklet'e alırken ben dikkat etmezsem pompacı taşırabiliyo onun için söyledim

araba çalışmadan önce 50 100 Allah ne verirse alıyoduk ancak şuanda günlük 100 e yakın km yapıyoruz bazen geçiyo bile mazot yetiştiremediğimizden şuanda sürekli depo full ALLAH bozmasın yarım depodan asağı indirmeyiz depodaki pisliği çekmesin diye en fazla çeyrek depo olur istisna para yoksa 1 2 diş kalır :)) aldığımızdan beri 1 defa lamba yakmadık qw

Geri