Deri göğüslük deri direksiyon

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan reis64
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

reis64

Mustafa Fındıklar,
Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar aracım 2011 executıve 1.5 dci ben bu deri göğüslük ve direksiyonu nasıl bakım ve koruyabilirim tavsiyelerinizi bekliyorum.

​würt deri besleyici ve bakım kremi kullanabilirsin

Direksiyona birşey sürme bence,ellerin kayabilir...
Torpidoda kullanılan malzeme deri değil plastik malzeme diye biliyorum,normal torpido parlatıcısı kullanabilirsin...

Meguiar's bu ürünü kullanmalısın,Ben deri koltuklarımda kullanıyorum,beklentilerini fazlasıyla karşılar.

*Deri yüzeyleri temizler, besler ve koruma sağlar. Temizleyiciler kir ve pisliği yüzeyden kaldırır. Yüksek nitelikli besleyiciler ve aloe deriye esnek bir his ve görünüm katar. UV ışınlarına karşı koruma çatlamayı önler, derinin ömrünü uzatır. Deri yüzeylerinizi besleyip korumak, ama geleneksel deri koruyucularda olduğu gibi beyaz artık bırakmamak mı istiyorsunuz? Bu üstün formüllü ürün sayesinde tek adımda deri kısımları temizleyip besleyebilir ve beyaz artıklar ve doğal olmayan bir görünüm bırakmadan koruma oluşturabilirsiniz. Yıpranmış, çatlamış ve dikişli deri yüzeylerde bile güvenle uygulayabilirsiniz.

Marttan beri nemli bezle sildiriyorum kimsasal madde sürdürmedim daha ve gayet memnunum görüntüsünden...:eyv

Aynen Halil abiye katılıyorum, ya nemli bezle silin yada kaliteli ürün kullanın mındar olmasın.Ben marketten ıslak mendil şeklinde besleyici ve toz tutmayan havlu aldım 36 adeti 3 liraydı çok memnunum bi kere siliyorum 1 hafta tozsuz kirsiz dolanıyorum

Yağlı herhangi bir kimyasal sürmeyin. Nemli bez işinizi görecektir

Onur abinin dediği veya AutoGLYM VİNİL &Rubber Care Öneririm.

Direksiyona birşey sürme bence,ellerin kayabilir...
Torpidoda kullanılan malzeme deri değil plastik malzeme diye biliyorum,normal torpido parlatıcısı kullanabilirsin...

Ustacım aracımın göğüslüğü plastiğin üzerinde deri gibi kaplama var komple

Arkadaşlar ilginize çok memnun oldum hepinize ayrı ayrı teşekkür edrim.

Geri