Dikiz aynasındaki bu şey nedir bilen varmı?

dreamondata

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş

Ford focus lardaki gibi turuncu bir led olsa çok güzel ambiyans aydınlatma olurdu.

Bu sansöre, kameraya falan benziyor. Buradan net bir şey söylemek zor. Ya el kitapçığına bakın, yada servise sorun derim. Seninde dediğin gibi gece anbiyans ledlerinden olsa güzel olurdu. Ford fiesta'da var gece yolculuğunda araç içinde rahatsız etmeden istediğini bulabilmene yardımcı oluyor..

Bildiğim kadarıyla araç içindeki sıcaklığı ölçüyor. Otomatik klima açıkken devreye girip sıcaklığı ayarlıyor. Yanlışım varsa düzeltin :eyv

Bildiğim kadarıyla araç içindeki sıcaklığı ölçüyor. Otomatik klima açıkken devreye girip sıcaklığı ayarlıyor. Yanlışım varsa düzeltin :eyv

Olabilir, bizim clio 4 lerde var mı ? bu Gökhan. Benim dikkatimi çekmedi.. Aşağıda inip bakmaya üşendim şimdi, senden gelen cevaba göre inip bakacağım..:)

Var abi bu fotodaki ayne clio 4 aynası zaten. Hatta dijital klimalı clio3 megane 2 lagunalar ve kangoolarda da aynı noktada mevcut diye biliyorum bu sensör. Kardeşimdeki clio 3 te var dijital klimalı.

Var abi bu fotodaki ayne clio 4 aynası zaten. Hatta dijital klimalı clio3 megane 2 lagunalar ve kangoolarda da aynı noktada mevcut diye biliyorum bu sensör. Kardeşimdeki clio 3 te var dijital klimalı.

Merak ettim bakacağım, geleceğim.:)

Geri