• Ağımız Büyüyor!

Güncel tartışmalar, etkinlikler ve anlık paylaşımlar için bizi sosyal medyadan da takip edin.

Dikkat!!! Bu KAMPANYAYI Kaçıran Vicdan Azabı Çeker

Onur Gönüllü

RENAULT MAİS SERVİS DANIŞMANI,
Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar bakımın a3 ay 5 ay kalanlar 3.000 kalanlar bu kampanya kaçmaz En büyük indirim bu ben renaultda bundan fazlasını görmedim

image_00001185_1_130902_sezonu_firsatlarla_aciyor_kampanya.jpg

9 Eylül-26 Ekim tarihleri arasında Renault Yetkili Servislerine gelin, 4 yaş ve üzeri tüm araçlar için Renault Fix paketlerinde ve Elf motor yağlarında %30, Motrio Fix paketlerinde %20 indirimden faydalanın. Ayrıca Motrio lastiklerindeki cazip fiyatları ve Worldcard ile TEB Bonus’ta 8, Maximum Kart’ta 6 taksit fırsatını kaçırmayın.

Kampanya avantajları katılımcı Renault Yetkili Servislerinde geçerli olup, Dacia araçlar da kampanya kapsamındadır. %30 indirim Ön Cam Renault Fix paketinde geçerli değildir.

Bilgilendirme için teşekkür ederiz Onur kardeşim.:eyv

Güzel haber,helal olsun MAİS'e...:eyv

haber için teşekkürler...önceden de %30 indirim vardı bu kampanyanın diğerlerinden farkı nedir?

haber için teşekkürler...önceden de %30 indirim vardı bu kampanyanın diğerlerinden farkı nedir?

Rica ederim önceden de vardı zaten ben bunun gibisini görmedim demedim ki bundan fazlasını görmedim dedim :) Ayrıca arada fark var tabiki Motriolarda da %20 indirim var.bu güne kadar aynı zamanda aynı anda olmadı bunlar.:eyv

benim araç 2010 çıkışlı 2011 model, bize indirim yok mu?

Maisin kampanyaları hakikatten sağlam :eyv

Teşekkürler Onurum

Aslında yok ama oturduğunuz il e Ankara veya İstanbulsa yardımcı oluruz.

tamam kardeş sağolasın, şehir Ankara, bakımları zaten sizde yaptırıyorum, bakım zamanı gelince uğrarım yanına.

Geri