Dinçer Çekmez hayatını kaybetti...

memo_16

Bilgi Girilmemiş
Yeşilçam’ın usta oyuncusu Dinçer Çekmez hayatını kaybetti.

Çekmez’in resmi Facebook sayfasından kızları şu mesaj yayınlandı:

Büyük sanatçı, usta oyucu, aydın, babam DİNÇER ÇEKMEZ'i bugün saat 4 sularında kaybettik. Sadece bizim değil herkes için anlamı büyük. Bir döneme damgasını vurmuş, sadece Türk sinemasını değil, çocukluğumuzu temsil eden bir simgeydi. Söylenecek şey çok da ben kelimeleri bulamıyorum. Anma töreni ve cenaze Cuma günü Anadolu yakasında yapılacak, detaylar belli olunca bilgi vereceğim. Tüm sevenlerini törene bekliyoruz, ona güzel bir uğurlama yapmak istiyoruz. Mekanı cennet olsun...

13.03.2013_3697474_0_44_.jpg

''Mazlum mazlumu getirin bana'' hiç unutmam o repliğini Allah rahmet eylesin başımız sağolsun.

2013 ne boyle abi 3 ayda kac tane sanatci kaybettik ya Basimiz sagolsun mekanlari cennet olsun insallah

Allah rahmet eylesin...

Allah Rahmet Eylesin...

Allah rahmet etsin mekanı cennet olsun

HTC One X cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Allah rahmet eylesin

Allah rahmet eylesin. Çok güzel "o kadarrrr" derdi bir kemal sunal filminde

GT-I9100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Allah rahmet eylesin, bir arkadaşımız sanat dünyasına adını altın harflerle yazdıran sanatcılarımız bir, bir hakkın rahmetine kavuşuyor diye yazmış, her biri benim yaşımdakilerin anılarında olan ve bizden sonraki hatta yeni nesillere ulaşmış ustalar, sanatcı kolay yetişmiyor bunun göstergesi işte bu yıllara meydan okuyan her birimizin anısına kazınmış sanatcılarımız bunlar... Allah ölen sanatcılarımıza rahmet eylesin, yaşayanlarına da sağlık ve afiyet....

Geri