• Ağımız Büyüyor!

Güncel tartışmalar, etkinlikler ve anlık paylaşımlar için bizi sosyal medyadan da takip edin.

otoahmet

Direksiyon kumanda kolunun aktif edilmesi

kolega35 ustam özelden mail attım bakar mısınız?

Ustam mail attım ama ulaştı mı?

https://youtu.be/qcASmtPO404
Teyp marka model farketmeden kullanabilirsiniz. Ürünün en güzel yanı teyp degiştirdiniz kumanda modülünüz o teyplede çalışabiliyor.

Arkadaşlar ürün şahsıma aittir isteyen arkadaşlarımız bana egeden_1983@hotmail.com mail aderisim üzerinden ulaşabilirsiniz.

Kolega ustam bana yurtdışından Panasonic marka bi teyp geldi. Buna kumanda yapabilirmisin.

Aparatı yaparım, hiç sorun yok. Cihazın markasının ne olduğu önemli değil. Önemli olan w-r girişi olsun. Bu konudaki tecrübeme güvenebilirsiniz. Selamlar.
Kolega ustam bana yurtdışından Panasonic marka bi teyp geldi. Buna kumanda yapabilirmisin.

Merhaba;

2011 yeni symbol aracım var. [h=1]Sony DSX-A400BT model teyp bağlamak istiyorum. Direksiyon kumandası direkt çalışır mı ? aparat gerekecek mi ? birde bunu takmak için teyp çerçevesi vs gerekir mi ?[/h]

İyi günler, direksiyon kumandanızın çalışması için aparat gerekir. Teyp çerçevesi gerekmez. Selamlar.
Merhaba;

2011 yeni symbol aracım var. Sony DSX-A400BT model teyp bağlamak istiyorum. Direksiyon kumandası direkt çalışır mı ? aparat gerekecek mi ? birde bunu takmak için teyp çerçevesi vs gerekir mi ?

Merhabalar,

pioneer MVH-85UB teyp aldım buna kumanda yapılıyormu ? aracım megane 1

Geri