Direksiyon Kutusu SORUNU için İSTANBULDA HANGİ SERVİS?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan omerf
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

omerf

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar istanbul avrupa yakasında hangi servis direksiyon kutusu sorunu hakkında bilgili ve yardımcı oluyor.

Ben yenibosna İnanlar'dan yarın için randevu aldım fakat eğer başka ve daha iyi tavsiyeleriniz varsa bekliyorum.

İnanlardan randavu aldıysan eğer başka servis onlar kadar ilgi olmaz.. Çok ilgililer kafan rahat olsun =)

İnanlar'a gittiğin zaman RFC den olduğunu söyle kardeşim...

Yenibosna inanlardan randevu aldım yarın saat 10:00'a.

2 tane daha inanlar servisi mevcut biri haliçde diğeri gene yenibosnada.

RFC'den olduğumu kime söylesem etkili olur :D

2. side yenibosna da haliç tekine gitmeyeceğin için problem yok servis te zeki bey vardı sanıyorum ama Mustafa abi daha kesin bir isim iletecektir. Kuyumcukent sapağından girdiğinde karşına bir göbek gelicek ordan karşıya geç sol tarafta göreceksin Bayii yi bu basın ekspres yolundan geliş e 5 den geliceksen eğer çobançeşme den gir opetin yanından içeri gir tam karşına zaten inanlar gelicek önünden sola dön düm düz ilerle karşına göbek gelecek göbeğe karşıya değil de sağa gir solda inanalar :D

Umarım sorunun çözülür. Ben forumdan olduğumu belirttiğim halde İnanlar ile bir takım sıkıntılar yaşadım. Eğer sorun geçmezse Bayrampaşa Çizmeci'yi tavsiye edebilirim.

Yarın gideceğim servise inş hallederler diye düşünüyorum. Gelişmeleri buraya yazarım tekrar.

İnanlardan dün aracımı saat 16:30 gibi teslim aldım direksiyon kutusu değişti, viraj demir çubukları ve 1-2 işlem daha yapıldı. Memnun kaldım açıkcası.

Tekrar geçmiş olsun toplam maliyeti de belirtirmisiniz yardımcı oldularmı bu konuda

Herhangi bir ücret ödemedim herşey garanti kapsamında yapıldığı için.

Geri