Direksiyon Yağ müşiri sorunu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan sezernet
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

sezernet

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar 2001 meganım var. biyerden hidrolik kaçırıyo. ama hidroliktede azalma olmuyo. ustanın birine gösterdim direksiyon yağ müşiri değişecek dedi. nerden temin edebilirim. yardımcı olursanız sevinirim. fiyetı ne durumdadır bilen varsa lütfen

hidrolik eksilmiyor ama yağ kaçırıyor diyorsun buda bi garip yere damlatıyor görüyormusun yoksa ikaz ışıpı filan mı yanıyor?

sürekli ıslak. radyatörün yan tarafında 2 demir boru arada soket elektrik kablosu var. alt tarafında şarj dinamosu var oraya akıtıyo. yarın resmini çekip ekliyeyim.

elektrik soketinin orda kırmızı sıvı var. hidrolik sadece kırmızıdır

ok resmini koy bir görelim bakalım birde bir arkadaşın direksiyona geçsin direksiyonu tam sağa ve tam sola bir kaç kere çevirsin bahsettiğin yere sende bakalım ordan yağ kaçırıyormu?

selam arkadasım benımde sorunum o yag kacırıyor 98 megan bendekı. Tamır olur ama tutmaz dıyorlar ustalar 40tl felan bursada yapıyorlarmıs. sıfırı 175 tl hıdrlk.drksy.pomp. ıscılık felan 200-230 olur yag ekle gıttsın 6.5tl :))

arkadaşlar resmi ekledim

arkadaşlar resmi ekledim. kırmızı daireye aldığım yerlerde yağ var sürekli. sizde yağ müşiri mi sorunludur

Geri