Dİreksyon kutusu deĞİŞenler

ismaiil_3

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
İkİ defa dİreksyon kutusu deĞİŞtİ ama hala problem var bozuk yollarda sol taraftan takir takir ses gelİyor dİreksyon kutusu deĞİŞİp ayni problemİ yaŞayan arkadaŞlar var mi ? Servİse gÖtÜrdÜm aracimi maİnse bİldİrdİler maİnsten gelen cevap dÜz yolda ses gelmİyorsa deĞİŞİm olmayacaĞini belİrtmİŞler bende mÜŞterİ hİzmetlerİnİ aradim ve bu durumun yazili olarak bİldİrİlmesİnİ talep ettİm yasal yollara baŞvuracaĞim.

İkİ defa dİreksyon kutusu deĞİŞtİ ama hala problem var bozuk yollarda sol taraftan takir takir ses gelİyor dİreksyon kutusu deĞİŞİp ayni problemİ yaŞayan arkadaŞlar var mi ? Servİse gÖtÜrdÜm aracimi maİnse bİldİrdİler maİnsten gelen cevap dÜz yolda ses gelmİyorsa deĞİŞİm olmayacaĞini belİrtmİŞler bende mÜŞterİ hİzmetlerİnİ aradim ve bu durumun yazili olarak bİldİrİlmesİnİ talep ettİm yasal yollara baŞvuracaĞim.

benimki değişti daha önce kasislerden geçerken dahi ses geliyordu şimdi çok bozuk yolda ses geliyor hafif parke yolda falan gelmiyor ama sonuç olarak ses var benimde 2. kez değiim yapmadılar normal deyip bıraktılar bursa mais şubesi yaptı işlemi

Ben de değiştirdim.Ses birkaçgün gelmedi ama şuan araç dalma yapıyor direksiyon tepkileri saçmalamaya başladı.Direksiyon kendinide toplamıyor.Servise gidecem angil dingil konuşacaklar.Sorun yok diyecekler sorun yoksa yaratırız dicem dalcam da ozaman...

valla arkadaşlar ben araştırmamı yaptım mahkeminin verdiği emsal kararlarda mevcut yasal yollara kesinlikle başvuracağım arabayı alalı 1 yıl oldu hep problem bu aracın 3 yıl sonraki halini düşünemiyorum bir daha fransız arabasına tövbe almandan şaşmayacağım...

sisi bilmem ama benim direksiyon eskiye göre 100% sert leşti ama servis kabul etmiyor baktırdım nerden anladın dersen ben çok uzun yol daha doğrusu 500 km lik yol 3 kez yapmıştım daha önce eski direksiyonla tek parmakla çevire biliyordum şimdi ise çeviremiyorum onundışında serlik anlaşılmıyor tekparmakla çok kullanmıştım daha önce oradan anladım şimdi dönmiyor daha sert olmuş yoksa elle pek anlaşılmıyor

sisi bilmem ama benim direksiyon eskiye göre 100% sert leşti ama servis kabul etmiyor baktırdım nerden anladın dersen ben çok uzun yol daha doğrusu 500 km lik yol 3 kez yapmıştım daha önce eski direksiyonla tek parmakla çevire biliyordum şimdi ise çeviremiyorum onundışında serlik anlaşılmıyor tekparmakla çok kullanmıştım daha önce oradan anladım şimdi dönmiyor daha sert olmuş yoksa elle pek anlaşılmıyor

Aynı sorundan bende dertliyim , direksiyon kutusu değişene kadar direksiyonun hafifliğiyle övünüyordum, şimdi epeyce ağırlaştığını hissediyorum. eski yumuşaklığı yok.

4ay once aracimi servise goturdum direksiyonda bosluk var dediler ve degistirdiler ses tamamen kesildi ve en ufak bir sertlesme olmadi eskisi yumusaklikta direksiyonum cok memnunum arkadaslar butun olay serviste bitiyor aslinda.

4ay once aracimi servise goturdum direksiyonda bosluk var dediler ve degistirdiler ses tamamen kesildi ve en ufak bir sertlesme olmadi eskisi yumusaklikta direksiyonum cok memnunum arkadaslar butun olay serviste bitiyor aslinda.

siz hangi serviste değiştiniz kutuyu ben bursa mais

Aynı sorundan bende dertliyim , direksiyon kutusu değişene kadar direksiyonun hafifliğiyle övünüyordum, şimdi epeyce ağırlaştığını hissediyorum. eski yumuşaklığı yok.

aynı sıkıntıdı bendede var. uzun yolda kullanıyorum aracımı. gerçekten direksiyon çok sert eskisine göre. elim ağrıyor arabayı kullanırken

merhaba arkadaşlar benim aracımda sürüş sırasında direksiyon sola doğru normal fakat sağa doğru sert dönüyor örnek olarak sola 2 birim sağa 3 birim güç uygulamam gerekiyo bunun direksiyon kutusuyla ilgili bi problem olma ihtimali varmı ?

Geri