Doğru dürüst işinin ehli tatmin edecek ekspertiz

buraktsn95

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar merhaba konular çok eski kalmış aradım taradım net bir konu bulamadım, Aracı salı günü nişanlım ekspertiz yaptıracak kendim sağlık sebebinden ötürü gidemiyorum, alacak olduğum araçta downpipe katalizör iptal ve yazılım var bu yüzden biraz endişeliyim alacak olan arkadaş çok dürüst birisine benziyor olanı biteni zaten söyledi, nişanlımda aracı inceledi biraz anlar içi dışı temiz kullanılmış dedi, dizel araba ilk defa alıcam bu yüzden paniğim biraz eleye eleye iki tane ekspertiz firmasında kaldım servisler yapıyor mu bilmiyorum yaparlarsa onlara da götürcem elbette, ancak bilen deneyim edinenlerden fikir istiyorum birisi OTORAPOR diğeri de PİLOTGARAGE sizce hangisini seçmeliyim para benim için ikinci planda önemli olan eğrisini doğrusunu anlatsın bana kafii. Aracı alıp 1 sene sonra buyrun nurtopu gibi motorunuz yatak sarmış yersiniz demesinler.
Beylikdüzü haramidere civarı ekspertiz firmaları

Arkadaşlar merhaba konular çok eski kalmış aradım taradım net bir konu bulamadım, Aracı salı günü nişanlım ekspertiz yaptıracak kendim sağlık sebebinden ötürü gidemiyorum, alacak olduğum araçta downpipe katalizör iptal ve yazılım var bu yüzden biraz endişeliyim alacak olan arkadaş çok dürüst birisine benziyor olanı biteni zaten söyledi, nişanlımda aracı inceledi biraz anlar içi dışı temiz kullanılmış dedi, dizel araba ilk defa alıcam bu yüzden paniğim biraz eleye eleye iki tane ekspertiz firmasında kaldım servisler yapıyor mu bilmiyorum yaparlarsa onlara da götürcem elbette, ancak bilen deneyim edinenlerden fikir istiyorum birisi OTORAPOR diğeri de PİLOTGARAGE sizce hangisini seçmeliyim para benim için ikinci planda önemli olan eğrisini doğrusunu anlatsın bana kafii. Aracı alıp 1 sene sonra buyrun nurtopu gibi motorunuz yatak sarmış yersiniz demesinler.
Beylikdüzü haramidere civarı ekspertiz firmaları

Pilotgarage bilemiyorum ama otorapor ozellikle YouTube de sıklıkla cikiyor karşıma. Ama ikisi de Işın’ı nasıl yapar bilemiyorum. Gidenlerden bileği almak lazım fakat arkadasin dedigi gibi bu kadar reklama karşılık elbet fiyat farkı olacaktır otoraporda.

Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

araçta downpipe katalizör iptal ve yazılım var bu yüzden biraz endişeliyim

demişşiniz.bence yazılımlı araçların nasıl kullanıldıkları bildiğimiz için tavsiye etmiyorum.yorulan motor şimdi olmasa bile kısa zamanda su koyuverir.yazılımı genelde yakıt için derler ama çoğu performans için attırır.
[h=2]ekspertiz motoru dyno bağlar ve verileri sunar.[/h]aynı aracı 2 saat sonra aynı yere veya başka dyno ya bağlayın farklı sonuç çıkar.boya kaportada bir dereceye kadar güvenebilirsiniz ama motorda güven olmaz bence.

Geri