Dört mevsim lastik hakkında görüşleriniz.

ercan_kocak

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar, yaz - kış her sezon yazlık,kışlık lastik değiştir, ayrı ücret öde, depolama için ayrı ücret öde bıktım, bu yüzden dört mevsim lastik düşünüyorum. Dört mevsim lastik konusunda tecrübesi ve fikri olan arkadaşların yorumlarına ihtiyacım var.

4 mevsimlik lastiği Antalya mersin adana gibi çok kar yağmayan bölgelerde kullanabilirsin Yolu kar dolduğunda kayar gider 4 mevsim.

Kar şartlarına uygun olmadığını düşünüyorum. Dün Conti wintercontact TS850 taktırdım. Tanesi 490 TL ye geldi. (18 inc olunca). Dikkatimi çeken bir unsur oldu, lastikler aracın suspansiyonunu yumuşattı, confor arttı bilginize.

Michelin cross climatt dört mevsim lastiğinin test videolarını izlerseniz yağmur kar bütün hava şartlarında çok güzel tutunduğunu görebilirsiniz. Ayrıca diğer markaların dört mevsim lastiklerine hemen her testte 2 kat fark atıyor.

4 mevsim lastik işinizi görecekse kesinlikle Michelin crossclimate . ( Kullanıcı yorumu)

Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bence çok sıcak olan Akdeniz bölgesinde bu lastikten ilk 5000 km de performans alınabilir fakat 45 -50 derece görecek ve asfalt sıcaklığı lastiğin silikacer özelliğini bozacaktır bu sefer kış mevsimimde sertleşme sorunu olduğunu düşünüyorum ve çok performans olacağını düşünmüyorum. Daha çok sıcak olmayan 25 derece sıcak olmayan ülkelerde kullanılabilir Avusturya Macaristan gibi

Yılık 60 TL otel ücreti değişim için 100 TL kış ve yaz girişı şeklinde toplam 160tl. Dört mevsim biraz yüksek maliyetini kesin karşılıyor tane 500 TL civari. Tek sıkıntı Ankaradayım ve kış şartlarında rahat ettirir mi.....

Yılık 60 TL otel ücreti değişim için 100 TL kış ve yaz girişı şeklinde toplam 160tl. Dört mevsim biraz yüksek maliyetini kesin karşılıyor tane 500 TL civari. Tek sıkıntı Ankaradayım ve kış şartlarında rahat ettirir mi.....
Ankaradayımve4mevsımkullanıyorum

Özgür Bey sakıncası yoksa hangi lastiği kullanıyorsunuz ve yaz performansı nasıl.

Geri