Dört mevsim lastik öneri_?

gurkan_kenan

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Arkadasları aracım ıcın dort mevsım lastık almak ıstıyorum. Nokian Weatherproof diye bir lastik cıkartmıs kullanan var mı?
Önerileriniz nedir hangi marka hangi lastik ? tskler.

önerilerinizi bekliyorum.

Kullanmadım ama bana biraz pazarlama ürünü gibi geliyor dört mevsim lastik.
Bulunduğunuz yere de bağlı gerçi, senede 1-2 defa kar üstünde sürülecekse düşünülebilir

Burda çok esksik bilgi yazdığın için fiyatını bilmem ama kullanım amacın kullanım süren aradığın özellikler v.s gibi birçok şey eksik. Malum devir ekonomi devri ve önemli olan aradığın lastikten beklentin nedir ? ona göre cevap yazılması senin için daha sağlıklı olacaktır :eyv

arkadaslar konyada ıkamet edıyorum. Sorunsuz olarak kullanabılecegım, guvenlı bir lastık almayı dusunuyorum.Mıchelın, brıdgestone,contınental,nokian vb. ne onerırsınız_?

En iyisi bence Michelin. Ama ben kendi aracıma 175/75 R13 Petlas taktırdım. Yazlık olanından. Tanesi 98 liraya

konu açılışı itibari ile weatherproof kullanan varmı ? Bundan taktırmak istiyorum da..

Genel olarak sıcak bir bölgede bulunuyorsanız michelin, soğuk bir bölgede bulunuyorsanız nokian tercih edilebilir. Test sonuçlarında kış şartlarında dört mevsim olarak weatherproof daha iyiyken yaz olarak crossclimate daha iyi görünüyor.

nokian weatherproof hiç beğenmedim. bunu aldığıma pişmanım.Michelin crossclimate alsaydım keşke.Lastik belirtiler dp sesinde değil. Bundan önce Petlas kışlık kullanmaktaydım.Bunu taktığım an arabada uğultu oluşmaya başladı. Kesinlikle arabada hata yoktur. Takıldığı an ses geliyorsa bu lastiktetir. Anlayışsız ve çözüm üretmeyen bir firma var. Bu markayı sakın kullanmayın. iade kabul etmiyorlar.4 mevsim olarak şiddetle bu modeli tavsiye etmiyorum. paranıza yazık.

Aracın mekanik olarak sorunsuz ve lastiğin balansının sıkıntısız olduğunu kabul edersek uğultu 100km/sa i geçince mi oluyor?

Rodaj km si (süresi) geçti mi?

Bunu birde nokiantyres ın facebook adresinde yayınlamanızı öneririm.

Benim nokian wrd4 ler çok sessiz ve tutuşu çok iyi gayet memnunum ama, firma olarak alaka göstermiyorlarsa da körü körüne bir firmayı da savunmak doğru değil.

Geri