Dr.no Kangoo Direksiyonda Olan Sorunlar

geçmiş olsun kardeşim drum çağaytayım kronik se senin arabayı değiştirmeyecekde benim inimi değiştirecek reno değiştirsinler yoksa kendileri kaybeder benden söylemesi tehdit ettim ben değişirler bak demedi deme :)

geçmiş olsun kardeşim drum çağaytayım kronik se senin arabayı değiştirmeyecekde benim inimi değiştirecek reno değiştirsinler yoksa kendileri kaybeder benden söylemesi tehdit ettim ben değişirler bak demedi deme :)

Abi Büyüksün :) yardımların için sağol abi :)

Arkadaşlar benim aracım da aynı modeldi, garanti sürem sona erdikten sonra ücretsiz olarak direksiyon simidim ve teybim aşınmalar sebebi ile Renault tarafından değiştirildi. Mustafa abi de durumun tanığıdır.

Renault Mais Ankara Şubesinden aradılar bugün yarın buraya bir uğrayın dediler resim çekip techline gondericeklermis bakalım sonuç ne olcak bakalım.

Renault Mais'e gittim Orhan Bey ve İlker bey ile görüştük sorunun kullanıcı hatası olmadığı ve fabrikasyon bir sorun olduğunu Mais Genel Müdürlüğüne de bu şekilde ileteceklerini söylediler sonuç olarak değişim yapılacak gibi

Heyt be adamım işte bu sonucuda merakla bekliyoruz hayırlı olsun kardeşim

Renault Mais'e gittim Orhan Bey ve İlker bey ile görüştük sorunun kullanıcı hatası olmadığı ve fabrikasyon bir sorun olduğunu Mais Genel Müdürlüğüne de bu şekilde ileteceklerini söylediler sonuç olarak değişim yapılacak gibi

Bu karar sayende emsal teşkil edecek çağatayım. Emeğine sağlık

Sonuç olarak mais tarafından aradım ve 650 tl tutarında direksiyon simidim değişecek Renault sattığı aracın arkasında durduğunu bir kez daha göstermiş oldu :)

Geçmiş olsun kardeşim...

Geri