duster 1,5 90 hp dci

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ReD
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ReD

Akın E., T.C. Vatandaşı,
Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
evet arkadaşlar bu araç nasıldır ne kadar yakar nasıl gider sizce nasıl bir araç bu hakkında ufak bilgilendirmeler yaparsanız sevinirim 4*2 ile 4*4 arasında ne fark var sizce bu bilgiler önemli sizden ricam :D

Yeni nesil dci motor var,gayet tatminkar bir sürüş sergiliyor,kış şartları ağır geçmiyorsa 4x4 alman gereksiz kardeşim...

symbol çok az yakıyordu abi çok güzeldi o konuda bu biraz fazla yakıyor gibime geliyor :D

Sınıf farkı var...:eyv

orası öyle tonaj ve motor farkıda var :D symbol yolcu galiba :D

4x2 90hp dci bende var :) performans ve yakıttan gayet memnunum :) şuan 10bin km yi devirdim ve şöyle diyebilirimki şehir içi trafik cart curt 20-22 kuruş uzun yolda ise 17-16 kurus gibi yakıt oranlarım var :) + uzayıp hızlanması falan diye merak edersen :)nissan juke qasqai falan dinlemiyorum 1-1.5 boy kalkısta ayırıyo :)+ilk fabrika çıkısında 165 civarını geçmemisti araba ama simdi rodaj geçince motor iyice açılınca düzlükte 2-3 kişi 190 net görüyo :) yokus assa bulursan yol 210'a kadar yolun var :D:D + yol tutuş konusunda tahminimden 10 kat daha iyi çıktı aletin üstunde zaten fabrika çıkışı continental cross lx oluyo 215/65 taban ölçüsü falan çok iyi aracın kalıbını fazlasıyla yolda tutuyo :) hiç düşünmeden balıklama dal derim :) + lourate ve look paketlisi daha iyidir :) deri koltuk falan orası senin bilceğin iş :)

4x2 90hp dci bende var :) performans ve yakıttan gayet memnunum :) şuan 10bin km yi devirdim ve şöyle diyebilirimki şehir içi trafik cart curt 20-22 kuruş uzun yolda ise 17-16 kurus gibi yakıt oranlarım var :) + uzayıp hızlanması falan diye merak edersen :)nissan juke qasqai falan dinlemiyorum 1-1.5 boy kalkısta ayırıyo :)+ilk fabrika çıkısında 165 civarını geçmemisti araba ama simdi rodaj geçince motor iyice açılınca düzlükte 2-3 kişi 190 net görüyo :) yokus assa bulursan yol 210'a kadar yolun var :D:D + yol tutuş konusunda tahminimden 10 kat daha iyi çıktı aletin üstunde zaten fabrika çıkışı continental cross lx oluyo 215/65 taban ölçüsü falan çok iyi aracın kalıbını fazlasıyla yolda tutuyo :) hiç düşünmeden balıklama dal derim :) + lourate ve look paketlisi daha iyidir :) deri koltuk falan orası senin bilceğin iş :)

valla peder almış arabayı bir kaç gün sonra gelecekmiş siyah almış sadece 1,5 dci 90 oldugunu biliyorum gerisi hakkında bilgim yok :D

Hadi hayırlı Olsun
Symbolix DusterX olmuş :D:D

kardiş teşkem 4x4-1.5.dci.110 ps olanı olsaydı, daha güçlü ve 6 fites... az fazla yakar emme çok kaçar cinsi... :hp 90ps de ıyıdır az yakar... :cool:

Hadi hayırlı Olsun
Symbolix DusterX olmuş :D:D

hiç söyleme abi ya :D

kardiş teşkem 4x4-1.5.dci.110 ps olanı olsaydı, daha güçlü ve 6 fites... az fazla yakar emme çok kaçar cinsi... :hp 90ps de ıyıdır az yakar... :cool:

valla benim niet 90 lık 4*4 teydi dedim 4*4 nie istemedin döndü dedi dagamı çıkacam :D bende dedim asfaltta gideceksen araba alaydın ne işin var o zaman 4*2 le dedim :D

Geri