duster 1,5 90 hp dci

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ReD
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ya 4x2 bile alsan emin ol cogu istedigin yere patir kutur atliyo hic sikinti olmasin.d

düz mantık ile düşünebilirsin arazide off-road falan yapıcaksan 4x4 ama E-5'te kullanıcam bazen araziye çıkarım diyorsan 4x2 yeterli olur senin için. Kaldı ki araç bariz yüksek :) Yakıt değerleride dacia.com.tr 'de resmi bilgilerdir.

Son düzenleme:
Öncelikle Hayırlı Olsun. kullanan olarak bende çok memnunum..Sadece kapılarından ufak tefek tıkırtılar geliyordu ilk aldığımda... Onuda serviste hallettiler. Onun harici bir sıkıntı yaşamadım. gönül rahatlığı ile kullanıyorum.

""...valla benim niet 90 lık 4*4 teydi dedim 4*4 nie istemedin döndü dedi dagamı çıkacam :D bende dedim asfaltta gideceksen araba alaydın ne işin var o zaman 4*2 le dedim :D...""

niyetinde güzelmiş, son lafında(asfalta gidicesen otomobil alaydın..)... neyse, emicemin de kendine göre haklı nedenleri vardır... başta ciddi fiyat farkı...
cenker

Bu soruda en ıyı cevabı verebılecekler arasında önde gelenlerdenım sanırım(Kusura bakmayın bır satısşı olarak konusuyorum :) )
Dacia Duster SUV segmentinde Renault ortaklığıyla ortaya çıkan Bir Marka Modeldir
Kısa ve öz anlatmak gerekırse
1.5 90bg Megane motoru tabır ettiğimiz motor mevcuttur
Ambıance ve Laurate olarak ıkı donanımı vardır
4*2 41.500den baslayıp 46.000'e kadar devam etmektedir
4*4 ise 46.000 ile 54.000arası değişiyor
Motor gücü,performans,kullanım amacı,yol tutusu ve diğer rakıplerıne kıyasla Memnun kalınacak bır aractır.sormak ıstedıgınız bırsey olursa memnunıyetle cevaplarım

Hayırlı olsun Akın, Allah kaza bela vermesin...
Duster tamamda X ne malcoomX gibi...:D

Bu soruda en ıyı cevabı verebılecekler arasında önde gelenlerdenım sanırım(Kusura bakmayın bır satısşı olarak konusuyorum :) )
Dacia Duster SUV segmentinde Renault ortaklığıyla ortaya çıkan Bir Marka Modeldir
Kısa ve öz anlatmak gerekırse
1.5 90bg Megane motoru tabır ettiğimiz motor mevcuttur
Ambıance ve Laurate olarak ıkı donanımı vardır
4*2 41.500den baslayıp 46.000'e kadar devam etmektedir
4*4 ise 46.000 ile 54.000arası değişiyor
Motor gücü,performans,kullanım amacı,yol tutusu ve diğer rakıplerıne kıyasla Memnun kalınacak bır aractır.sormak ıstedıgınız bırsey olursa memnunıyetle cevaplarım

bilgiler için çok teşekkür ederim hangi versiyonu aldı bilmiyorum ama kesin yine ambiance almıştır onun ambiancelere karşı bir tutkusu var anlamadım o kadar vermişken bir kaç kuruş daha ver fullunu al almışken :D

Hayırlı olsun Akın, Allah kaza bela vermesin...
Duster tamamda X ne malcoomX gibi...:D

valla usta koydu onuda :D galiba aynı nickten birinin varmış ondandır :D

Geri