22 Şub 2012 #1 Solenza Ersin ŞENTÜRK, Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 5 Ocak 2011 Mesajlar 6,114 Tepkime puanı 71 Puanları 0 Dacia Duster.avi - YouTube
22 Şub 2012 #2 turk_er Türker BARIŞ, Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 4 Ara 2010 Mesajlar 446 Tepkime puanı 0 Puanları 0 ersin senin sunroof un yanında hikaye bu beğenmedim valla..
22 Şub 2012 #3 *Korkmazbey Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 9 Eki 2010 Mesajlar 2,425 Tepkime puanı 16 Puanları 0 Yaş 40 Ersin bu biraz karadüzen olmuş... turk_er' Alıntı: ersin senin sunroof un yanında hikaye bu beğenmedim valla.. Genişletmek için tıkla ... Türker bu aralar takipte ol jantlar her an piyasaya çıkabilir...
Ersin bu biraz karadüzen olmuş... turk_er' Alıntı: ersin senin sunroof un yanında hikaye bu beğenmedim valla.. Genişletmek için tıkla ... Türker bu aralar takipte ol jantlar her an piyasaya çıkabilir...
22 Şub 2012 #4 ROADFOX Kerem SAYARI, T.C. Vatandaşı, Başkan Bilgi Girilmemiş Katılım 9 Eki 2010 Mesajlar 12,738 Tepkime puanı 530 Puanları 113 Yaş 56 İçimde bir ukte olarak kalacak bu sunroof olayıGüzel uygulama
22 Şub 2012 #5 bilalrx Bilgi Girilmemiş sunruf olayına gırmeli, çok hoş oluyo, bu jıplerde eskıden standart olurdu, şimdi neyeyse olmuyo... uygun temiz bir usta bulmalı... masraf var yani...
sunruf olayına gırmeli, çok hoş oluyo, bu jıplerde eskıden standart olurdu, şimdi neyeyse olmuyo... uygun temiz bir usta bulmalı... masraf var yani...
22 Şub 2012 #6 *USTA Mustafa USTA, T.C Vatandaşı, Yönetici Genel Başkan 09-Aydın Katılım 9 Eki 2010 Mesajlar 33,896 Tepkime puanı 1,846 Puanları 113 Yaş 56 Karadüzen gibisi yok,çevir kapansın çevir açılsın...
22 Şub 2012 #7 bilalrx Bilgi Girilmemiş evet manuel olanın arızası olmaz, istediğin kadar ellersin,, aç-kapa yaparsın...kolay bozulmaz narin olmaz ... eller nasır yapar o kadar... :byby
evet manuel olanın arızası olmaz, istediğin kadar ellersin,, aç-kapa yaparsın...kolay bozulmaz narin olmaz ... eller nasır yapar o kadar... :byby
28 Şub 2012 Konuyu Başlatan #8 Solenza Ersin ŞENTÜRK, Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 5 Ocak 2011 Mesajlar 6,114 Tepkime puanı 71 Puanları 0 turk_er' Alıntı: ersin senin sunroof un yanında hikaye bu beğenmedim valla.. Genişletmek için tıkla ... speedmann' Alıntı: Ersin bu biraz karadüzen olmuş... Türker bu aralar takipte ol jantlar her an piyasaya çıkabilir... Genişletmek için tıkla ... Halil Abi bence Duster için elektronik şart ROADFOX' Alıntı: İçimde bir ukte olarak kalacak bu sunroof olayıGüzel uygulama Genişletmek için tıkla ... bilalrx' Alıntı: sunruf olayına gırmeli, çok hoş oluyo, bu jıplerde eskıden standart olurdu, şimdi neyeyse olmuyo... uygun temiz bir usta bulmalı... masraf var yani... Genişletmek için tıkla ... *USTA' Alıntı: Karadüzen gibisi yok,çevir kapansın çevir açılsın... Genişletmek için tıkla ... bilalrx' Alıntı: evet manuel olanın arızası olmaz, istediğin kadar ellersin,, aç-kapa yaparsın...kolay bozulmaz narin olmaz ... eller nasır yapar o kadar... :byby Genişletmek için tıkla ... Sunroof yaz ve bahar aylarında arabaya farklı bir hava veriyor
turk_er' Alıntı: ersin senin sunroof un yanında hikaye bu beğenmedim valla.. Genişletmek için tıkla ... speedmann' Alıntı: Ersin bu biraz karadüzen olmuş... Türker bu aralar takipte ol jantlar her an piyasaya çıkabilir... Genişletmek için tıkla ... Halil Abi bence Duster için elektronik şart ROADFOX' Alıntı: İçimde bir ukte olarak kalacak bu sunroof olayıGüzel uygulama Genişletmek için tıkla ... bilalrx' Alıntı: sunruf olayına gırmeli, çok hoş oluyo, bu jıplerde eskıden standart olurdu, şimdi neyeyse olmuyo... uygun temiz bir usta bulmalı... masraf var yani... Genişletmek için tıkla ... *USTA' Alıntı: Karadüzen gibisi yok,çevir kapansın çevir açılsın... Genişletmek için tıkla ... bilalrx' Alıntı: evet manuel olanın arızası olmaz, istediğin kadar ellersin,, aç-kapa yaparsın...kolay bozulmaz narin olmaz ... eller nasır yapar o kadar... :byby Genişletmek için tıkla ... Sunroof yaz ve bahar aylarında arabaya farklı bir hava veriyor
4 Ara 2013 #9 recep1953 Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 4 Ara 2013 Mesajlar 1 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 59 selamunaleyıkum arkadaşlar aranıza yenı katıldım.bende tavanı kazalı dastır var sanroof taktırmak ıstıyorum.ızmırde nerde taktırabılırım.kedı kaporta servısım var.yardınız ıçın şımdıden teşekurler.
selamunaleyıkum arkadaşlar aranıza yenı katıldım.bende tavanı kazalı dastır var sanroof taktırmak ıstıyorum.ızmırde nerde taktırabılırım.kedı kaporta servısım var.yardınız ıçın şımdıden teşekurler.
4 Ara 2013 Konuyu Başlatan #10 Solenza Ersin ŞENTÜRK, Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 5 Ocak 2011 Mesajlar 6,114 Tepkime puanı 71 Puanları 0 Merhabalar Ekteki linkten sunroof uygulaması yapan firmalara ulaşabilirsiniz. http://angebote.webasto.de/Public/LtRFPsNew.aspx?zip=izmir&vtype=9&ptype=4&ind=WB
Merhabalar Ekteki linkten sunroof uygulaması yapan firmalara ulaşabilirsiniz. http://angebote.webasto.de/Public/LtRFPsNew.aspx?zip=izmir&vtype=9&ptype=4&ind=WB