1 Eki 2012 #31 Deniz BALLI Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 12 Nis 2012 Mesajlar 16 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 37 benim devir sabit 2500 de devam şimdiye kadar da bi sıkıntı olmadı...
1 Eki 2012 #32 mesut tuna Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 25 Ocak 2012 Mesajlar 1,196 Tepkime puanı 0 Puanları 0 mehmet46' Alıntı: ben 4 bin devirde kullanmazsam gitmiyor.gerçi 4 bin devirdede az basarsam su kaynatıyor.ben bu gidişle arabamı benzin döküp yakıcam yaa Genişletmek için tıkla ... Biz dizel araç verileriyle konuşuyoruz ama...
mehmet46' Alıntı: ben 4 bin devirde kullanmazsam gitmiyor.gerçi 4 bin devirdede az basarsam su kaynatıyor.ben bu gidişle arabamı benzin döküp yakıcam yaa Genişletmek için tıkla ... Biz dizel araç verileriyle konuşuyoruz ama...
1 Eki 2012 #33 ogedayy Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 10 Eyl 2012 Mesajlar 83 Tepkime puanı 0 Puanları 0 DEMİRTAS' Alıntı: Sen haklısın abi ama 2000 altında motor boğuluyor yığılıyor toplaması gecikiyor.tam tersi fazla yakabilir...sonuçta motor zorlanıyor. Genişletmek için tıkla ... Fatih haklı motor kendi devirinde kullanılmadığı için yine zorlanır yine çok yakar.
DEMİRTAS' Alıntı: Sen haklısın abi ama 2000 altında motor boğuluyor yığılıyor toplaması gecikiyor.tam tersi fazla yakabilir...sonuçta motor zorlanıyor. Genişletmek için tıkla ... Fatih haklı motor kendi devirinde kullanılmadığı için yine zorlanır yine çok yakar.