Sevgili dostlar, arkadaşlar;
Reklam işi yapan bir arkadaşım az evvel şöyle bir mail geçti bana. Facebook üzerinde de etkinlik oluşturmuş. Ben de burada paylaşayım ki çeyrek depo mazot parası çıksın dostlarıma
Yeni bir araç tanıtımı yapılacak ve anladığım kadarıyla hafif ticari. Kullanıcılardan da yorum alacaklar imiş ve bunun karşılığında da keş olarak 80,00 TL ödeme yapılacak imiş.
Giderseniz hem bana hem de firmada çalışan arkadaşıma yardımcı olmuş olacaksınız. Hem de ufak da olsa bir para kazanmış olacaksınız.
Gidebilecek durumda olanlar
0544 433 6004 numaralı telefondan Pelin Hanım ile görüşecekler ve benim adımı verecekler.
Detaylar aşağıda, sevgiyle kalın
Reklam işi yapan bir arkadaşım az evvel şöyle bir mail geçti bana. Facebook üzerinde de etkinlik oluşturmuş. Ben de burada paylaşayım ki çeyrek depo mazot parası çıksın dostlarıma

Yeni bir araç tanıtımı yapılacak ve anladığım kadarıyla hafif ticari. Kullanıcılardan da yorum alacaklar imiş ve bunun karşılığında da keş olarak 80,00 TL ödeme yapılacak imiş.
Giderseniz hem bana hem de firmada çalışan arkadaşıma yardımcı olmuş olacaksınız. Hem de ufak da olsa bir para kazanmış olacaksınız.
Gidebilecek durumda olanlar
0544 433 6004 numaralı telefondan Pelin Hanım ile görüşecekler ve benim adımı verecekler.
Detaylar aşağıda, sevgiyle kalın

21 -25 Ekim tarihleri arasında Yeşilköy WOW Otel’de piyasaya yeni girecek otomobillerle ilgili bir pazar araştırması yapacağız. Eğer araştırmamız için aradığımız kriterlere uygunsanız, projemize destek vermek için lütfen bizimle irtibat kurunuz.
Araştırma için yapılacak olan görüşme yaklaşık 1 saat kadar sürecek ve sonrasında bizimle düşüncelerinizi paylaştığınız için size 80 TL nakit ücret ödenecek.
Bu aktivitenin herhangi bir pazarlama veya satış amacı barındırmadığından emin olabilirsiniz. Sadece belirli araç modellerini incelemenizi isteyerek konu ile ilgili görüşlerinizi soracağız.
Araştırmaya katılmak için aşağıdaki kriterlere uygun olmanız gerekmektedir:
18-59 yaş arası Erkek ya da Kadın
Nisan 2013-Mart 2014 tarihleri arasında 0 araç satın almış (Alınan araç modelinin aşağıda belirtilen markaların camlı minivanından olması gerekmektedir) Başka bir marka ya da model araç sahipleri ile görüşme yapılamamaktadır
Ford Connect
VolksWagen Cady
Dacia Dokker
Peugeot Partner
Citroen Berlingo
Renault Kangoo
Yukarıdaki kriterler size uygunsa ve yeni araçları inceleyerek keyifle vakit geçirmek istiyorsanız lütfen bizimle irtibat kurunuz.
İrtibat: 0212 235 25 90 - 0544 433 60 04
Eğer aracınızla gelirseniz önce Atatürk Havalimanı daha sonra ise CNR Expo levhalarını takip etmeniz gerekiyor. WOW Otel CNR Expo yakınlarınlarında bulunuyor ve kullanabileceğiniz ücretsiz park alanı mevcut. Dilerseniz tramvay ile Aksaray’dan havalimanına gelebilir ve CNR Expo durağında inebilirsiniz. WOW Otel durağın hemen sağ tarafında.
Son düzenleme: