E-posta Uygulamasından Gmail Kurulumu

anduril

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Katılım
21 Ara 2016
Mesajlar
2
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Yaş
29
Merhaba,
[FONT=&quot]R-link üzerinden araca gmail kurulumu yapmak istenildiğinde defalarca şifre yanlış hatasıyla karşılaştım. Nasıl yapılacağını videoda anlattım. Videodakileri uyguladıktan sonra tek yapmanız gereken araca gidip mail adresi ve şifrenizi girmeniz, gmail sunucu ayarlarını otomatik alıyor.

[/FONT]
 
Bu dediklerinizi yaptım ancak aktivasyon bir türlü yapamadım araçtan. Aracın sd kartı değişmesi gerekiyor gibisinden daha öncenden bir seyler paylaşılmıi siz interneti nasıl aktif haşe getirdiniz?
 
arkadaşlar gmail kurulum sorununun çözümü şu şekildedir.
gmailinize bilgisayarda girip iki adımlı şifrelemeyi aktif ediyoruz.Gmail sizi yönlendirecek.Sonra gmail size bir kod gönderiyor..Sonra aracımıza geçiyoruz.Gmailimizi yazıyoruz.şifre bölümüne kendi şifremizi değil gelen kodu yazıyoruz.
 
Geri
Üst