Ebay & RS Jant :)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan SmtAkyL
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

SmtAkyL

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar ebay üzerinden Clio RS jant buldum daha önce ebaydan herhangi bir alışverişim olmadı :) konu hakkında (ebay) detaylı bilgisi olan yardımcı olabilecek arkadaşların yardımlarını bekliyorum :) özel mesajdan yada www.facebook.com/SmtAkyL adresinden ulaşabilirsiniz :)

Ufacık şeylere bile dünya posta ücreti ödüyorsun jant hacim ve ağırlık olarak çok büyük sana pahalıya patlar ClioRS jantını Türkiye'de de bulabilirsin...

Mk2 ?

bende zamanında cok aramıstım =)) emminin dediği gbi ebaydan jant alırsan astarı yüzünden pahalıya gelır.

peki napıcaz :) birde clio 2 mk1'in mercek far ampulü balansları vs si makyajlı kasanın orjinal merceklisine uyuyormudur ?

walla ya clio2rs'i olan birini kandırcan ya yada servisten tanesını 700tlye alıcan. ben orkhuna(YLT) çok dil döktüm satmadı bana =))

vay arkadaş yaaa :( ingilterede var 3-4 ilanda işte astarı yüzünden pahallıya gelir diyo herkes peki herhangi bi renault mercekli far orjinal RS'e uyar mı çıkma alsak şöyle 4300k :)

walla kardesm tam blmıyorum yanlıs bılgı vermeyım sana =))

RS Jant bulundu gibi birşey hemde Türkiye Cumhuriyeti sınırları içerisinde biraz yıpranmışta olsa sağlam bi işçilikle temize çıkar :)

büyük ıhtımalle benım buldugum jantı buldun sende =)) kırık flan vardı jantta. hasarlı mavi clıors in jantı

Geri