Edc gaz tepkimesi

emrahuner16

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Slm arkadaşlar aracım 2013 1.5 dizel. 91binde .gaza bastığın zaman hemen tepki vermiyor.sizlerde nasıl durum.

LG-H850 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Gaza basma durumuna göre bazen vites değiştirme ihtiyacı duyduğunda bir boşluk oluyor. Eğer durum bu şekildeyse bu normal.

Slm arkadaşlar aracım 2013 1.5 dizel. 91binde .gaza bastığın zaman hemen tepki vermiyor.sizlerde nasıl durum.

Sırf bu olay yüzünden yazılım olayına gireceğim galiba. Vites küçültünce de bir süre boşa devir çeviriyor. Beklenen hızlanmayı bir üst vitese geçince yapıyor.

Hızlı yanıt alabilmek icin alıntı yaparak cevaplayın

Twitter : @tanseler
Instagram : @tanseler
iMessage : tanseler@me.com

Geçenlerde megan 4 sedan test sürüşüne gittim ondada gaz tepkimesi geçti ama sport moda alınca daha iyiydi.fluencelerin hepsindemi var acaba diye merak ediyorum.yazılımla düzelirmi.vites değiştirme boşluğuda olabilir.normalde olabilir.bilmiyorum nedir.

Geçenlerde megan 4 sedan test sürüşüne gittim ondada gaz tepkimesi geçti ama sport moda alınca daha iyiydi.fluencelerin hepsindemi var acaba diye merak ediyorum.yazılımla düzelirmi.vites değiştirme boşluğuda olabilir.normalde olabilir.bilmiyorum nedir.

Dusuk hızlardaki tepkisizlik aracı gaza basmazken sürekli boş viteste tutmasından kaynaklanıyor ve gaza basınca vitese geçip ivmelenmesi iki uç saniye kadar sürüyor. Fakat yüksek hızlarda ayni olay yok biraz daha farklı. Örneğin 100 ile giderken gaza oturdunuz, arac 6 dam 5 e iniyor bu kickdown sırasında zaten 2 saniyelik bi gecikme oluyor ve akabinde 5. Viteste yaklaşık 2-3 saniye boşa devir çeviriyor arac hızlanıyor ama çok yavaş bir hızlanma var. Manuel gibi vites küçülünce fırlamıyor. Bahsettigim olay bu. Ayrıca yazılım kısmı da serviste yüklenen yazılımlar değil chip tunning olayı.

Hızlı yanıt alabilmek icin alıntı yaparak cevaplayın

Twitter : @tanseler
Instagram : @tanseler
iMessage : tanseler@me.com

Geri