"Egzoz Emisyon Kontrol Ettirin" Uyarısı hakkında!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan azalin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

azalin

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Merhaba değerli arkadaşlar, 2011 model 110500 km de EDC aracımda az önce "Egzoz Emisyon Kontrol Ettirin" Uyarısı verdi ve motor ışığı yandı. Konu ile ilgili bilgisi olan arkadaşlar cevaplarınızı bekliyorum. Teşekkürler.

Edc yerine motor tipini yazsaniz daha açıklayıcı olurmus.

Lpg den olmuştur

edc vites sadece dizelde var diye biliyorum 1.5 dci 110 bg

2011 EURO5 1.5dci 110bg EDC şanzuman arkadaşlar araç.

2011 EURO5 1.5dci 110bg EDC şanzuman arkadaşlar araç.
Dizel araçta egsoz emisyon değeri üzerine çıkmış ise uyarı verir. Emisyon ölçümü yapan renault servisine gitmenizde fayda var.

http://www.renaultfanclub.com/showthread.php?t=87755

Benim de basima geldi su konuya bakabilirsiniz.

Notbeş ile gönderildi.

Hocam çok teşekkür ederim. çok yardımcı oldunuz. wurth enjektör temizleyiciyi sipariş edeceğim. acaba hiç servise gitmeden onu kullansam. ışığı söndürür mü? yoksa yine de servise gitmemi önerir misiniz?

Hata mesajını sildirmek için servise gitmek zorundasınız. Benden 50 tl almışlardı.Ben katkı koyduktan sonra servise gitme ihtiyacı hissetmedim çünkü tekrar hata vermedi. Allahaşükür kurtuldum bu dertten.

Notbeş ile gönderildi.

Hata mesajını sildirmek için servise gitmek zorundasınız. Benden 50 tl almışlardı.Ben katkı koyduktan sonra servise gitme ihtiyacı hissetmedim çünkü tekrar hata vermedi. Allahaşükür kurtuldum bu dertten.

Notbeş ile gönderildi.

Evet hocam dediğinizi yaptım önce tanıdık bir özel servise gittim. 2. enjektörde partikul hatası vardı ve sildirdim. sonrasında tesadüfen İstanbul - Büyükçekmece de würth fabrikası buldum ve ordan 4 adet Dizel Enjektör temizleyici üründen aldım ve birini kullandım. 1 hafta dır sorun yenilenmedi. ayda bir kullanmamı tavsiye ettiler bakalım ne olacak.

Geri