Aynı sorun benim araçdada var 2016 talisman edc 130bg 5. kez aynı sorun yüzünden servise girdim 12.000 km oksijen sondası değişti araç 17.500 km 18.07.2017 aynı arızayı tekrar verdi servise girdik ışığı söndürdüler ancak servisden 5 km uzaklaşmadan tekrar egzos emisyonunu kontrol ettirin uyarısını verdi bende servise gidip aracı bıraktım sorunun tamamen giderilmesini ve aracın baştan aşağı incelenmesini istedim 24.07.2017 aracımı teslim alacağım sorunun gene oksijen sondasından kaynaklandığını söylediler. Araçda meydane gelen bu olay oldukça başımı ağrıttı. 10.000 km sonra her 1.500 km servisin yolunu tuttum. Aynı sorunun 6. kez tekrar etmesi halinde aracın değiştirilmesini talep edecem. Aracı seviyorum başarılıda buluyorum ancak bu sorun hayli canımı sıkdı. Etrafda dalga konusu olmaya başladım. Bi yere gidecek olsam genemi servise diye takılıyo arkadaşlar. Hakikaten servise uğramadan döndüğüm bir yolculuğumda olmadı bu sene. Ancak sorunun çözüleceğinden hiçde umudum yok çünkü Servis bana konunun tam olarak açıklamasını dahi yapamıyor Sanırım bu araçlarda bu sorun kronik hale gelecek. Aynı sorunu fluencede yaşıyordum ancak o kendi düzeliyordu.