servisten değiştiriyorlar dert etme.... ama sökük haline sakın bakma derim ben
Sakınnnnnnnn
ertesi gün arabayı hemen satasın gelebilir yani 

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
servisten değiştiriyorlar dert etme.... ama sökük haline sakın bakma derim benSakınnnnnnnn
![]()
Bakmamaya özen gösteririm abiservisten değiştiriyorlar dert etme.... ama sökük haline sakın bakma derim benSakınnnnnnnn
![]()
Basılı tutmadım abi sadece ayarlayıp beklemiştim. Yarın onuda denerim inşallah işe yarar..Motor Sıcak Değilse Sıcak Gelmez Basılı Tutmadın Yada
Bakmamaya özen gösteririm abi
Basılı tutmadım abi sadece ayarlayıp beklemiştim. Yarın onuda denerim inşallah işe yarar..
Tamam abi eyvallah15 De Basılı Tut 27 E Kadar Bir Süre
ali haydar başkanım,bu gidişle binmediğin hafif ticari kalmayacak galiba seninbravo valla.
Haydar abi 15 den 27 ye kadar basılı tutma işlemini yaptık, şu anda sürekli sıcak veriyoDiğital Klima Bozuluyor Değiştiriyorlar Yeterki Araç Bakımı Yetkili Serviste Yapılsın Garanti Bitse Bile Klima Kazanı Amortüsör Rulmanı Değişiyor Ücretsiz Kronik Sorun Olarak Son Kronik Problem İse Sağ Ön Yolcu Kapısından Bir Süre Sonra Ses Geliyor Punto Eksiği Diye Onu Da Artı Arac Verip Torpidoyu Söküp Yapıyorlar Bunların Dışında Sorun Yok Gibi En Azından Ben Öyle Biliyorum Başıma Gelmedi