Merhaba aracım 2013 clio icon eller serbest modunda çıkışta uzaklaşınca kitliyor fakat açarken bir türlü açmıyor.bunun bir ayarımı var nasıl yapılır bilen varmı?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Clio ve Captur'arda sensörü iptal edip yerine kapı koluna ufak düğme eklediler kardeşim, sizin araçlardan faklı bunlar...Bizim araclarda acilis icin bir dugme bulunmuyor. İlk mesajda bahsettigim gibi acilir. Sensor kolda degil kapidadir. Kapi kolu çukurunun icindeki yerdedir
Hmm ben hepsi ayni diye gormustum dikkat etmedim herhalde.. Öğrenmis oldumClio ve Captur'arda sensörü iptal edip yerine kapı koluna ufak düğme eklediler kardeşim, sizin araçlardan faklı bunlar...
Bizim araclarda acilis icin bir dugme bulunmuyor. İlk mesajda bahsettigim gibi acilir. Sensor kolda degil kapidadir. Kapi kolu çukurunun icindeki yerdedir
Eller serbest sensörünün yerine siyah kapak koymuşlar...benim araçta kapı kollarının tam karşısında siyah dikdörtgen şeklinde plastik(sanırım) bir şey var 4 kapıda da ne olduklarını çözemedim kitapcıkta da yazmıyor, bilen varsa açıklar mı ne olduklarını