Emniyet kemeri - Doğru olmayan gerçekler

*USTA

Mustafa USTA, T.C Vatandaşı,
Yönetici
Genel Başkan
09-Aydın

gidecegim yer 5 km üstüyse kemer takmadan çıkmam yola Allah kimseye kaza bela vermesin çok faydalı bir paylaşım olmuş :eyv

Paylaşım için teşekkürler Açık söyleyim ikaz sesi rahatsız ediyor diye şehir içinde kemer kullanmıyorum şehirler arası yolda takıyorum

Arabaya bindiğimde ilk yaptığım şey :eyv mesafe farketmez hemen takarım emniyet kemerimi :eyv ayırıca o ses çok kafa ütülüyo ondan :p :D :D (şaka tabikide ) :D

Emniyet kemeri kullanmayanların bunu kesinlikle izlemesi gerek. Gittiğimiz kazalarda, hayatını kaybetmiş sürücülerin ve yolcuların tamamına yakınının kemer kullanmadığını gören biri olarak kesinlikle ve şiddetle öneriyorum kemerinizi takmadan yola çıkmayın. İster uzun yola ister mahallenizdeki bakkala gidin farketmez.

tam türk milletine göre açıklamışlar, çok güzel hazırlamışlar. bana bir şey olmaz, alnımıza ne yazıldıysa o, vademiz dolmadıysa bir şey olmaz...

yahu allah insanı yarattı, bu teknolojiler, otomobil insanların ürünü, dolayısıyla aç ya da susuz bile kaç gün hayatta kalabilecek şekilde olsa da insan vücudu doğası itibariyle trafik kazalarına karşı korunacak şekilde yaratılmamıştır, neden insanlar kendini kandırır...

mesafenin kısa-uzun olması hiçbir şey fark etmiyor, çünkü kaza geliyorum demiyor, hızınız da fark etmiyor çünkü size çarpanın ne hızda geldiğini bilmiyorsunuz.

daha önce de yazmıştım, tekrardan zarar gelmez, rahmetli babam yıllar önce ara sokakta servisten yeni çıkmışken damperli (deniyordu sanırım) kamyon çarpması sonucu aracın önü, konsol dağılmış, kemeri sayesinde burnu bile kanamamıştı. espri konusu bile olmuştu nasıl bir şey olmadı diye...

kemeri koltuğa bağlayanlar şunu demek istiyorlar herhalde: "Koltuk benim canımdan önemlidir arkadaş." Bunun başka izah edilir yanı yok . Birde kemer beni sıkıyor diyenler var.. Hey Allah'ım ya kemer sıkmazsa mezarda seni sıkacaklar haberin yok o zaman ne yapacan düşünmez ki hiç? Son Olarak Emniyet kemeri sizi hayata bağlar.

Son düzenleme:
ilk günden bu güne sürekli takmışımdır. çok gerkekli bir konu mustafa abi, emeğine sağlık:eyv

10 metre gideceksem bile kemer takarım ve taktırırım. buna arkadaki yolculular da dahil.
paylaşım için sağolasın usta...

Geri