Enjeksiyon sorunu

atmaca34

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
megane 2 dizel 147 binde aracım var son günlerde uyarı ışıgı ve enjeksiyon hatası verdi sistemden sildirdik bir kaç yere götürdüm farklı seyler söylendi 4 enjektör tamir edilecek valf leri tamir takımları vs değişecek dendi binlira istendi konu ile alakalı yardımcı olacak dostlar varmı

Benim basima benzer bir durum geldi. Tavsiyrm würth'ün enjeksiyon temizleyici katkisini kullanin.

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

1000 lira çok fazla başka ustalara götürmenizi tavsiye ederim

würt enjektör temizleyici katkıda koydum bir fayda görmedim bu sabah işe giderken yine yandı uyarı lambası sildiriyorum en fazla 5 gün sonra yine yakıyo artık akşama zor çalısıp bembeyaz duman atar

Megane 2 aracımda son günlerde ''Enjeksiyon Kontrol Edin'' uyarısı çıkmaya başladı. Gaz da da benzinde de oluyor. Araç çekişten düşüyor, azıcık rampa olsa gitmiyor. Stop edip tekrar çalıştırıyorum, belki düzeliyor. Geçenlerde oldu, sanayiye gittim, lpg tesisatı komple değişecek dediler, kablolarda oksitlenme varmış soketleri falan açtılar spreyle temizlediler sonra rabanormal çalıştı ama birkaç gün sonra tekrar aynı sorunu verdi.

Bu konuda bilgisi olan var mı? Ankarada bu konuyu çözebilecek usta? Mesaj atabilirsiniz.
Nereye gitsem bobinlere bakıyolar ama bobin buji değişeli daha 6 ay oldu.
Lütfen yardım!!!!!

Herkese merhaba.

Megane 3 aracım ''Enjeksiyon Kontrol Edin'' hatası veriyor ve çalışmıyor. Bir süre bekleyip bir kaç denemeden sonra çalışıyor. Bazen de çalışıp hemen stop ediyor ve bu hatayı veriyor. Araç çalıştıktan sonra hata uyarısı silindiği için servise götürdüğümde bir sorun bulamadılar. Bu konuyu yaşayan veya önerisi olan var mı ?

Aracım 2011 model Megane 3 Privilege EDC Dizel

Geri