Hım anladım ekranda uyarı verirse yine burdan yazarmisin
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Güncel tartışmalar, etkinlikler ve anlık paylaşımlar için bizi sosyal medyadan da takip edin.
Hım anladım ekranda uyarı verirse yine burdan yazarmisin
Eğer uyarı yine çıkarsa yazılım da geçici çözüm olmuş olacakBu geçici bir çözümuydu bilmiyorum kullanıp gorucem eğer tekrar aynı hatayı verirse termostadi degistiricem
Tabiki haber veririm.Eğer uyarı yine çıkarsa yazılım da geçici çözüm olmuş olacak
Enjeksiyon uyarısı veriyor mu servisten sonra? Bilgisayara bagladilarsa format atmış olabilirler bende şimdilik birşey cikmiyorAracımı dün servise götürdüm periyodik bakım için uyarıyı da söyledim bilgisayara bağlamışlar herhangi bi hata yok diye işlem yapmamışlar bugün söyledikleri bana bu oldu bakım yapıp aracı aldım geldim bende
Normalde vermiyordu kaç aydır bugün servisden aldım Yolda gelirken 2 dakika yandı sonra söndü servisle iletişime gececm sıkıntım devam ediyor diycmEnjeksiyon uyarısı veriyor mu servisten sonra? Bilgisayara bagladilarsa format atmış olabilirler bende şimdilik birşey cikmiyor
Enjeksiyon uyarısı veriyor mu servisten sonra? Bilgisayara bagladilarsa format atmış olabilirler bende şimdilik birşey cikmiyorAracımı dün servise götürdüm periyodik bakım için uyarıyı da söyledim bilgisayara bağlamışlar herhangi bi hata yok diye işlem yapmamışlar bugün söyledikleri bana bu oldu bakım yapıp aracı aldım geldim bende
Benim ustam yanıp sönerse sıkıntı yok eğer sönmezse devamlı yanarsa ozaman sıkıntı dedi.bu uyarı birçok arızadan kaynaklı olabilirmiş olmazsa başka bir servise daha gösteri. Format atsinlarNormalde vermiyordu kaç aydır bugün servisden aldım Yolda gelirken 2 dakika yandı sonra söndü servisle iletişime gececm sıkıntım devam ediyor diycm
Hım anladım yarın servisle irtibata geçip konuyla ilgili yardımcı olmalarını isteyecm en azından format atmalarını talep etcm bakalım ne diycklerEnjeksiyon uyarısı veriyor mu servisten sonra? Bilgisayara bagladilarsa format atmış olabilirler bende şimdilik birşey cikmiyor
Benim ustam yanıp sönerse sıkıntı yok eğer sönmezse devamlı yanarsa ozaman sıkıntı dedi.bu uyarı birçok arızadan kaynaklı olabilirmiş olmazsa başka bir servise daha gösteri. Format atsinlar