Erica :)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Erica
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Etiketler Etiketler
    erica
aramıza hoşgeldiniz keyifli forumlar..

hoşgeldiniz, keyifli forumlar..:eyv

Soyadı Ergenekon olup uç nesildir asker ailesi olan bize birşey olmadı ise, korkmayın size bise olmaz.. ;) ;)

aman apla... yınede fazla dillendirme bence... pıyasa karışık... komploların bini bin para... at izi it izi karışmış yani... silivride yer çok zati... Allah muhafaza yanı...:cool:

aman apla... yınede fazla dillendirme bence... pıyasa karışık... komploların bini bin para... at izi it izi karışmış yani... silivride yer çok zati... Allah muhafaza yanı...:cool:

Bana birşey olmaz dermisim :)

hoşgeldiniz sefalar getirdiniz aktif olmanız dilegiyle

Abla dememde sakınca yoktur umarım aramıza hoş geldin ablacım qw

hoşgeldiniz sefalar getirdiniz aktif olmanız dilegiyle

Teşekkür ederim, aktif olmayı deniyorum. Ama Uzaylı olmak zor zanaat.. :)

Abla dememde sakınca yoktur umarım aramıza hoş geldin ablacım qw

Sakınca yokta, sizde pekde küçülüp cebime girecek gibi değilsiniz.. Karta kaçmaniza çeyrek kalmış.. O sebeple kendinizi genç hissedecek iseniz, deyin tabiki :) :)

Teşekkür ederim, aktif olmayı deniyorum. Ama Uzaylı olmak zor zanaat.. :)

Sakınca yokta, sizde pekde küçülüp cebime girecek gibi değilsiniz.. Karta kaçmaniza çeyrek kalmış.. O sebeple kendinizi genç hissedecek iseniz, deyin tabiki :) :)
Genç hissetmek için değil öyle takıntılarım hiç yok tamamen saygıdan :) Benden 2 yaş ve üzeri büyük olan herkese abi abla diye hitap etmeyi tercih ediyorum hem aynı ortamda olmanın samimiyetine güvenerek hem de saygıdan ötürü :)

Pulat bir tanedir...:eyv

Geri