Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Megane 2 RS e kanaat etmeyen Megane 3 RS i bulamazmış (Fransız Atasözü )...![]()
Solenza son durum nedir? Benim gibi perişan olan RFC liler görüyormusun dumandan ben bişi görmüyomda![]()
Meg2 rs e giden yol dci megane'dan geçermiş (Buda fransız atasözü)Megane 2 RS e kanaat etmeyen Megane 3 RS i bulamazmış (Fransız Atasözü )...![]()
RS ve Trophy kullanmış biri olarak sevdiklerimi hep hatırlıyordumum kardeşim,hiç unutmamak için gittim 2 RS aldım...Bu hayatta bir kere de olsa Megane III RS e bineceksin ki , Sevdiklerini hep hatırlayasın - E.Topcu sözü![]()
RS ve Trophy kullanmış biri olarak sevdiklerimi hep hatırlıyordumum kardeşim,hiç unutmamak için gittim 2 RS aldım...![]()
hehe hehe hehe heheben ethem beyin copilotuyken brukseldeki halamın oglunu bile cok sevdigimi hatırladım.Adamla 18 yıldır görüşmedikKendim kullandıgımda da hatırladım senin MEG 2 RS de hatırlattı bana ama 3 RS daha çok hatırlatıyor
hehe