Örnek mi oluyorum sizlereSen Yaptır Ben Senı Takıp Edıyorum Bende Bu Gun Cam Filmi Ve Tavana Folyoyu YapdırdımHava Karardıgından Koyamadım Resımlerı Yarın Eklıyecegım Kısmetse
![]()

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Örnek mi oluyorum sizlereSen Yaptır Ben Senı Takıp Edıyorum Bende Bu Gun Cam Filmi Ve Tavana Folyoyu YapdırdımHava Karardıgından Koyamadım Resımlerı Yarın Eklıyecegım Kısmetse
![]()
Örnek mi oluyorum sizlereUfak tefek planlarım var şuanda
anıl olmasaydı zaten fluence sahibi olan kişilerin önü açılmıycaktıçok güzel örnek oluyosun bizlere anıl TDI kardeşim.. Sagol varol![]()
anıl olmasaydı zaten fluence sahibi olan kişilerin önü açılmıycaktı![]()
seni medeni cesaretinden ötürü kutluyorum abi bravo alkış alkışben mesela yıllardır mal gibi yaşamışım allah beni kahretmesin .. ama anıl tdi kardeşim gözümü actı sagolsun.. ufkumu genişletti![]()
Benımde Planlar Var Ama 3 Ay İçinde Askerım O Yuzden Su An Gidene KAdar YApabıldıgım Kadarını Yapıcam Kısmetse Yoksa Donuse Artık![]()
almanyadan itina ile özel sipariş edilerek yay getirtilir satış temsilci abimiz : evren topcu hehe heheBenımde Planlar Var Ama 3 Ay İçinde Askerım O Yuzden Su An Gidene KAdar YApabıldıgım Kadarını Yapıcam Kısmetse Yoksa Donuse Artık![]()
İnş. Abi Gıdene Kadar Aklımda Tavan Kaplama Camlara Fılm Ve Eskı Aracdan Soktugum Muzık Sıstemını Takmak Vardı Sımdı Muzık Sıstemı Dısında Yapdım Muzık SIstemını Takınca 3 Ay Bıner Gıderım Diger Aracımdada Cok Sey İstedım Ama Stepway Oldugu İçin Ne Yere Basabıldım Ne jant LAstık Yapabıldım Jant Lastık Yere BAsma Askerden Gelınce Buna NAsıp Olcak İnş.boşver bas git askere kardeşim ne takıon gelince baştan aşagı doldurursun ne varsa.
neden olmasın kiCok guzel Olmus Hocam Bende Mı Yapdırsam![]()