Son düzenleme:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ama şöylede bir gercek var altımızdaki yuksek güç üreten performanslı araclar kim yolu bos buldummu basmıom derse yalan söyler.5w30 tam sentetik bir yag akıskanlıgı yuksek motorun iç aksamına faydalı motorun ömrünü uzatan koruyucu bir yag.10w40 ise yarım sentetik sıradan bir yag. beni düşündüren konu suan aracım rolantide bile gayet sessiz calısıyor 10w40 koydursam motor sesi artarmı acaba? forumlarda tam sentetik yagların motor sesini azalttıgını üstüne basa basa söylüyorlar çünkü
teşekkürler.inşallahMaşallah. Kazasız belasız nice km lere inşallah
açıkçası detayları hiç bilmiyorum serviste ne koyuyolarsa öyle devam ettim buzamana kadar.burdan sonra benimde kafam çok karıştıbenimki sadece bir fikir bende cok karasızım bu konuda cünkü. yagdaki ilk rakam sogukta ikinci rakam sıcakta calısma degerleriymiş. misal bnm ide motor cok yuksek ısı üreten bir motor. 5w30 a bakarak 10w40 ın sıcakta calısma degeri daha yuksek.orası kafamda diger bir soru) havalar malum suan sıcak motorda sıcak kanlı bir motor hararet konusunda sıkıntı yaratırmı onuda tam bilmiyorum.