F7r turbo uygulamasi

nege32

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Herkeze selam sitede yeniyim yeni f7r kullanicisiyim daha önceden şahinim vardi ona turbo uygulamasi yapmiştik ayni şekilde f7 yede yapmak istiyorum ama daha önceden yapan varmi deneyim varmi merak ediyorum yardimci olursaniz sevinirim

izmirden turuncu bir arkadas vardı sonra noldu bilmiyorum baya bir zaman ugrasmıstı

bizim renaultlar kaldırmaz doğan gibi.. beyinli olduğu için beyin felci geçiriyor yanlış bir durumda... :D

tavsiye olunmaz, hiç duymadım f7r'a turbo taktıran. yapıp memnun olanlar olsa sorun yok ama uğraşır didinir taktırırsın randımanlı filan olmaz sonra

olmaz diye bişey yok ancak şahinden çok daha fazla zorlar hem maddi hem manevi

Alman Elia tuning sitesini incele, orda f7r'a turbo kiti var,belki projen için referans olur

HTC One X ile TT2 den...

yardımlarınız için teşekkürler

Olmaz diyenler adamin hevesini kirmayin hemen madem olmuyor clio 4 lerdede 0.9 1.2 tce lerde beyinle turbo var olmaz diye bisey yok .. İyi bi arastirma sonucu yapilabilir

Sent from my iPhone 4S using Tapatalk

Aynen moral bozmaya gerek yok. İyi bi araştırmayla gayet de güzel uygulanabilir bence.

Niye olmasın adamlar clio 1.6 k4m'leri turboluyorlar internette aratırsanız yabancı forumlarda ve google görsellerde bulabilirsiniz. Megane 2 ile aynı motor hatta ben benim megane 2'yi seneye turbolatmayı düşünüyorum.

Geri