merhaba öncelikle kapı kitlemesi elini
konsuldaki kitleme tuşuna bir süre basılı tut otomatik olarak 2 modu var araç 6 km hıza gelince kitleme veya iptali basılı tutuğunda sırayla değişecektir.
kapıyı açtıgında far açık sesli ikazı, içtavan lambaları, kapı açık uyarısı lambası yanmıyor... Aynı sorun benim aracımdada vardı işi bilmeyenlere kurcalatmanı tavsiye etmem... Kapıdaki swich büyük ihtimal sağlam çünki bu işi her iki kapı açıldıgında da yapmıyor doğru anladıysam... Benim aracımda da öyleydi sadece sağ veya sol kapı değil hangisi açılırsa açılsın bu sistemler çalışmıyordu... İlk götürdüğüm usta swich de dedi her ikisinide söktü sorunu bulamadı tesisat bozuk dedi... Servise götürdüm komple tesisatın incelenmesi ve takip edilmesi lazım 250 tl dediler... Başka bir usta rölesi var abi bunun iki dakikalık iş dedi servis bu işi yapan röle yok dedi... Başka bir usta chip var bunda dedi onun tekrar kodlanması lazım sıkıntı onda dedi ama bunu yapacak elektronikci lazım dedi... Sonuç.... Baktımki bu işi adam gibi bilen yok Ankara /gölbaşında bir elektik ustası buldum kapı swichinden tavan lambasına giden kabloya ek yaptı onuda kapı açık göstergesine bağladı şimdi hepsi çalışıyor ... Maliyetmi çok komik olacak ama okadar uğraştan sonra 10 tl aldı

Umarım senin sorununda benimki gibi karman çorman olmadan kolaylıkla çözülebilir... Geçmiş olsun...