Far sorunu !!!!!!!!!!!!!!!!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan yorgun52
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

yorgun52

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
:soruMerhaba arkadaşlar benim sol far da oto elektrikçisininde çözemediği benimde anlam veremediğim bir problem var. far kolunu çevirdiğimde önce parklar yanıyo onda problem yok kısa farı açtığımda sol far ve sol sinyal yanmaya başlıyor ve ekranda sinyal ışığıda sürekli yanık durumda sola sinyal verdiğimde sol uzunla sol sinyal aynı anda yanıyor. sağ far çok canlı yanıyor sol far çok güçsüz lütfen bilen biri varsa bi yardımcı olsun.:soru:soru:soru:soru:soru:soru:soru

abi far tesisatına bir baktır kontak yapıyodur. değişik bir problem başka bir elektrikçi ye götürün derim abim başka birşey olacağını sanmıyorum

%90 koldan yapıyor gibi......

Bencede koldan.

Nasıl bir fantezi anlamak için 5 kez okudum 😓😓😓
Sol tarafın soketlerini komple söküp bi deneyin. Yaparsa kola bakarsınız. Yapmazsa fara bakarsınız. Benim aklıma böyle geldim

acayip bi fantazi yazarken ben bile zorlandım hehe

Bencede Koldan kontaklar karışmış görünüyor.

Aracın kablo tesisat kısmında kısa devre oluyor olabilir.

Sigorta far arkasındaki duy ve en son far koluna bakılmali hatta far kolunun soketi çıkmış olabilir ona bir baktir derim

bi yerlerde catlak vs var ise farin da yada soketine su geldiyse bir yerden sase yapmis olma ihtimali yuksek ama arkadaslaron dedigi gibi koldan da kaynaklaniyor olabilir.. gecmis olsun

Geri