Merhaba arkadaşlar gerek görünüm olarak gerekse aydınlatma olarak farlarınız dan rahatsızsanız aşağıdaki ürünü kullanmanızı öneririm. Bu hafta sonu aracımda uyguladım sonuçları aşağıda resimlerde paylaştım.
İnternette çok araştırdım birisi ıslak mendil gibi birşeyle, birisi diş macunuyla falan far temizliyor. En son bu ürünü buldum. Sanırım oto tamircileri de buna benzer ürün kullanıyor. Ürünün adı "Befar Far Temizleme Seti" ürün hakkında da hiç bir yerde inceleme yapılmamış ben yapmak istedim.
Satın Aldığım Site : Gitti Gidiyor.
Ürünün Resmi Bu

Ürünü kullanmak için sadece devri ayarlanabilen bir matkaba ihtiyacınız var.
Kısaca Yapılışını Anlatayım.
Ürünün içerisinden çıkan zımparaları tek tek cırtlı süngere yapıştırıp farlarımızı sürekli ıslatarak zımparalıyoruz. ( 900 lük 1000 lik 2000 lik Sırayla ) Sonra farların kurumasını bekliyoruz, çizik giderici ve parlatıcı cilayı fara sürüyoruz en son farımızı fiber bezle siliyoruz hepsi bu kadar.
( İlk zımparada sapsarı bir kir akıyor )
ARACIMIN FARLARININ İLK HALİ

ZIMPARALAMA İŞLEMİ BİTMİŞ HALİ ( 900-1000-2000 ZIMPARADAN SONRA )

BU DA BİTMİŞ HALİ

Faydalı bir konu olması dileklerimle..
İnternette çok araştırdım birisi ıslak mendil gibi birşeyle, birisi diş macunuyla falan far temizliyor. En son bu ürünü buldum. Sanırım oto tamircileri de buna benzer ürün kullanıyor. Ürünün adı "Befar Far Temizleme Seti" ürün hakkında da hiç bir yerde inceleme yapılmamış ben yapmak istedim.
Satın Aldığım Site : Gitti Gidiyor.
Ürünün Resmi Bu

Ürünü kullanmak için sadece devri ayarlanabilen bir matkaba ihtiyacınız var.
Kısaca Yapılışını Anlatayım.
Ürünün içerisinden çıkan zımparaları tek tek cırtlı süngere yapıştırıp farlarımızı sürekli ıslatarak zımparalıyoruz. ( 900 lük 1000 lik 2000 lik Sırayla ) Sonra farların kurumasını bekliyoruz, çizik giderici ve parlatıcı cilayı fara sürüyoruz en son farımızı fiber bezle siliyoruz hepsi bu kadar.
( İlk zımparada sapsarı bir kir akıyor )
ARACIMIN FARLARININ İLK HALİ

ZIMPARALAMA İŞLEMİ BİTMİŞ HALİ ( 900-1000-2000 ZIMPARADAN SONRA )

BU DA BİTMİŞ HALİ

Faydalı bir konu olması dileklerimle..