Abi bişey demedim emrindeyim:aytuğroadfoxAllah kaza bela vermezse 4.5 saate oradayım güzel kardeşim geniş geniş konuşuruz artık bu 9 mevzuularını:aytuğ:aytuğ:aytuğ
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Abi bişey demedim emrindeyim:aytuğroadfoxAllah kaza bela vermezse 4.5 saate oradayım güzel kardeşim geniş geniş konuşuruz artık bu 9 mevzuularını:aytuğ:aytuğ:aytuğ
aynen kardeşim tesisatı komple değiştiresim var ama öncelikli halletmem gereken baska sorunlarKardeşim ilginç bir durum bizim araçların tesisat yaşından dolayı yorgun.Benim tavsiyem elektrikçiye git,başka bişey gelmiyor aklıma![]()
ıslıkıslıkıslıkeyvallahroadfox
aynen kardeşim tesisatı komple değiştiresim var ama öncelikli halletmem gereken baska sorunlarvar o yuzden bulaşmıyorum..farın orda bisey gevsemıs onu sıktı duzeldı anlamadım gıttı hımmşase falanmı yaptı acaba..neyse ki halloldu.parada almadı mutlu mesut ayrıldım ilk defa sanayiden
![]()
Aga kurban olayım insan bi merak eder aa ifadeye bakın ız ya farın orada birşey gevşemiş sıktı demekteheheHuooap usta eyvallah sıkıyorsunda neyi sıkıyorsun diye sormazmı insan:aytuğya alakasız bi yerde yine gevşerse ne ise o artıkhehehadii bu seferde sol sinyal verecen radyo çalacak,4 lüye basacan el freni çekecek vsheheyok yaw bu 9'cuların geneli böyle arkadaş ben ümitsizim vallamakina resmen korku filmi yaw:tony
-Kerem abi R-9'culara laf yok neticede eskir-9'cuyum ona göre karışmayın broadwaylara sipirinklere lütfenn![]()
aynen öyle küçükken rnimiz varken flashlara heves ederdim meğersem hiç heves edilecek araba değilmişateşle oynuyorhehehehe
aynen öyle küçükken rnimiz varken flashlara heves ederdim meğersem hiç heves edilecek araba değilmiş![]()
-Kerem abi R-9'culara laf yok neticede eskir-9'cuyum ona göre karışmayın broadwaylara sipirinklere lütfenn![]()
ateşle oynuyorhehehehe