Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ama düzelirse ben mutlu olurumçok takıntı etme kadir psikolojin bozulur![]()
Ğanjur eskiden kötüydü düzelttim onda problem yok ama farlar çok eğik .far içinden kaymış gibi duruyor bi kaputu açıp farları kontrol et panjurla alakalı bir durum görmedim sanki
Farı tutan vidaları gevşetip istediğin şekli aldırıp sık. Eğer kurtarmazsa panel sacını esnetmen gerek. Bu kadar çizginin tutmaması demek önden minikte olsa tıklatmış araba demek.Minik tıklamalardada panelde mmlik kayma olsa gözle fark edilmediğinden ustalar hunharca toplayıp takıyor farları. Git bir kaportacıya at bir sakal baksın etsin. En fazla eli ile paneli yukarı doğru esnetir biraz.
Araba 98 model olduğu için böyle ufak kazaları olmuştur tabiFarı tutan vidaları gevşetip istediğin şekli aldırıp sık. Eğer kurtarmazsa panel sacını esnetmen gerek. Bu kadar çizginin tutmaması demek önden minikte olsa tıklatmış araba demek.Minik tıklamalardada panelde mmlik kayma olsa gözle fark edilmediğinden ustalar hunharca toplayıp takıyor farları. Git bir kaportacıya at bir sakal baksın etsin. En fazla eli ile paneli yukarı doğru esnetir biraz.
Teşekkürler Plakamı seviyorumfarlara bişey diyemeyeceğim ama plakan yakıyor![]()
Abi şimdik şöyle oluyorpanjur orjinal değilse ondan içeride gibi görünebilir yada ön panelde bi sıkıntı varsa hafif bi oynamayla düzelebilir ama bi kaportacıya göster kadir.yalnız önden bi sıkıntı olmuş gibi geldi bana.