tarih 3 eylül 2013. 8 ay önce aldığım 2005 model lpg li renault modus ile istanbul ankara yönünde tem otobanındayım. gece 02:00 suları. uykum geldi ve babama verdim direksiyonu. yaklaşık 1 saat babam kullandı. bende yanındayım. kemerlerimiz takılı. süratimiz 80. yokuş aşağı hafif eğimli bir yol. sağ şeritteyiz..arkadan bir tır kaptırmış geliyor.aynadan görüyorum.. içimden diyorum heralde verir sinyalini geçer diye..ama zannedersem adam uyumuş. kaşka göz arasında daha baba kenara çekil vs demeden o an geliyor ve tır aşağı eğimli yolda tüm ivmesi ve kütlesiyle bize sol arkadan vuruyor. modus kendi etrafında hızla dönmeye başlıyor. kemerler kaburgalarımızı esnetecek kadar baskı yapıyor. takla atmamak için dua ederken çok şükür duruyoruz. bakıyorum babam hareketsiz. kapımı açıp çıkacam ama kapım sıkışmış açılmıyor. babamın kapıyı zorla açık çıkıyorum. babamın nabzına bakıyorum çok az. O an Allah ın verdigi soğukkanlılıkla Lpg patlayacak korkusuyla motoru stop ediyorum. telefonlarımız yola saçılmış. Ne tesadüfkü benimki yolun ortasında duruyor parlıyor hemen alıp yardım isteyecekken bir araba duruyor bir aile bize su veriyorlar ve adam saolsun ambulan polis vs arıyor..sakarya hendek devlet hastanesine kaldırılıyoruz. bende bişe yok zaten dr elle muayene edip bişey yok dedi. ama babam boyun kısmından darbe aldı..ultrasonlar tahliler derken babam hastanede yatıyor bende refakatçi olarak yanındayım. merak edip arayan anneme arabamız bozuldu usta yapıyor diye yalan söylüyorum. kaza yaptık desem yüreğine iner.ertesi gün babamın kontrollerinden sonra çıkıyoruz ve akrabalarımız tarafından evimize götürülüyoruz.. bu olaydan çıkardığım bir ders var. Tabiki Allah koruyan ve kollayandır. Ama biz kul olarak tedbirimizi almalıyız. diyorum ki ; Kemer , Kemer , Kemer ! ( kemer takmasaydık kafamla ön camı delip boluya kadar uçardım heralde bilen bilir o basıncı )