Ferrari'den Son Şaheser LaFerrari F150

0-200ü 7sn miş beyler (:

HTC One X ile TT2 den...

Ooooo aksiyona bak harbi :)

HTC One X cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

abi bu araba sizde olsa turkiyede haci muratin biri gelip carpsa naparsiniz :D

Iphone 4s 64Gb Cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi.

Ben bunun aynısını Bugatti Veyron için düşünüştüm 3.800.000 $ cıkkkkkkk al bunu trafikte kullan kazmanın biri gelsin tampona sürtsün hehe

Fena......

Ben bunun aynısını Bugatti Veyron için düşünüştüm 3.800.000 $ cıkkkkkkk al bunu trafikte kullan kazmanın biri gelsin tampona sürtsün hehe

önde arkada koruma arabası, ferro ortada çıkacan yollara :D

Yok artık yahu bu araba değil başka bir boyut bence..

F40 f50 575m enzo gibi arabalarin tasarimina bakiyorum bide buna sonuc bence husran

GT-I9000 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

duruşu beni sarmadı teknolojisine laf edilmez motoru cidden iyi 9250 çeviryormuş.. ama ne bilim ferrari eski çağraşımları sürat hız saf güç hıssiyatını kaybetti bende tasarımıda aman allah allah uff şuna bak değil yani.. türkiyede ciddi bir ferrari hastalığı var..arkadaşlar gelmez buraya demişte 2 F-40 ımız 1 F-50 miz (hatta F-50 50000 km altında düyandaki en az kmli tek örneği ve cidden astronimik rakamlar teklif ediyolar yurtdışından ama sahibinin satmaya niyeti yok ) 3 tanede F-60 mız var türkiyede (hatta birisi fxx pist versiyon) kim ne derse desin enzo(f-60) çok çirkin bi superspor ferrari enzonun mezarında kemikleri sızlıyodur...bu araçta enzonun zayıf hatlarını doldurmuşlar led far atmışlar laa ferrari olmuş :)

bakış açısı

482994_10152481706445125_149268187_n.jpg

Eski Ferrari çizgileri kalmadı :D

Geri