Fikirlerinize İhtiyacım var!!

burakkorull

Kayıtlı Üye
35-İzmir
Merhaba Arkadaşlar

Sürekli Yolda Kanalım için video çekiyorum fakat uygun bir telefon tutucu bulamadım.sizler nasıl ürünler kullanıyorsunuz ? göğüslük ten mi destek alıyorsunuz yoksa cam'dan mı ?

Clio 4 aracın Radyo arkasın da eğimli göğüslük olduğu için tam yapışmıyor vantuz ve verim alamıyorum sizden ricam hatta var ise fotoğraflı telefon tutularınızı paylaşırmısınız ? veya nasıl yaparsak daha güzel olur bilgi paylaşır mısınız ?

teşekkürler

hocam telefon büyük değilse vites önündeki konsola koyun,büyükse kol dayama içindeki göze alın. Ön konsola koyduğunuzda piano black olan kısım çiziliyor veya çok zorlayınca havalandırma deliği kırılabiliyor. Bir ara S8+ cihazım için üst sol göğüse cama yapıştırmalı tutacak aldım, o da düştü durdu olan benim telefonun ekranına oldu...

yani tam yolu net çeksin diye cama yapıştırmak lazım onunda çözümünü bulamadım

ona bir çözüm yok, boşa güzel canını sıkma,değmez. Koy vites önüne takıl :) ha yolda video çekmek istersen action kamera veya araç içi ufak kameralar işgörür.

Merhaba Arkadaşlar

Sürekli Yolda Kanalım için video çekiyorum fakat uygun bir telefon tutucu bulamadım.sizler nasıl ürünler kullanıyorsunuz ? göğüslük ten mi destek alıyorsunuz yoksa cam'dan mı ?

Clio 4 aracın Radyo arkasın da eğimli göğüslük olduğu için tam yapışmıyor vantuz ve verim alamıyorum sizden ricam hatta var ise fotoğraflı telefon tutularınızı paylaşırmısınız ? veya nasıl yaparsak daha güzel olur bilgi paylaşır mısınız ?

teşekkürler

Merhaba; benim de kullandığım şu ürün tam size göre :

Dikiz aynasına tutturuluyor ve telefon hemen dikiz aynasının altına konumlanıyor, kamerası yolu çok rahat görür. mıknatısı da inanılmaz güçlü, düşme problemi yaşayacağınızı hiç sanmıyorum, bir bakın derim. Ayrıca, mıknatıslı değil de tutamaçlı olan hali de var.

http://www.aliexpress.com/item/Bran...191.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.67b94c4dF4z7QY

HTB1cTbEaHZnBKNjSZFrq6yRLFXae.webp

Son düzenleme:
işte bu süper bir ürün fakat sanırım sadece aliexpress demı var? türkiyeden alabileceğimiz bir yer yok mu ?

action kameraların mp kötü aldım olmadı ayrıca go pro hero ise çok ama çok pahalı :)

dikiz aynası telefon tutucu olarak aratırsanız hb ve gg'da bir kaç ürün çıkıyor ama, sadece tutamaçlı olan var, mıknatıslı yok sanırım.

İzmir Çankaya dan bakıcam şimdi gidip teşekkür ederm

Merhaba ben spigen marka havalandırma çıkışına monte edileni kullanıyorum yaklaşık 2 yıldır ve çok memnunum. Bir yerde okumuştum içerisinde karbon olduğu için mıknatıs telefona zarar vermiyor diye.

Geri