Fikrinize ihtiyacım var :)

suskunn86

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
sayın RFC kullanıcıları öncelikle merhaba ,umarım hepiniz her zaman kinden daha iyisinizdir.;)
ayın 12 si gibi antalya ya tatile gitmeyi düşünüyorum yaklaşık gidiş geliş 3000 km yol yapacağım , henüz uzun yol yapmamış megy 3ümle gitmek istiyorum benzinli, babamda fazla yakacağını düşündüğü için megy 2 ile gidelim diyor tüplü, megy 3 ve megy 2 arasındaki yakıt tükketimi ne olur fazla fark olurmu ? :)

Yerinizde olsam LPG'li megane 2 ile giderdim.Malum benzinin fiyatı aldı başını gidiyor.

​Meg-3'le gel bence Antalya gecelerine daha renkli girmek adına:cool: ekonomi nereye kadar:aytuğ

haklısın bende işte fazla fark olmazsa hem aracım uzun yol yapsın hemde yakıtı düşsün diye düşüdüm

Yerinizde olsam LPG'li megane 2 ile giderdim.Malum benzinin fiyatı aldı başını gidiyor.

Tahminimce meg-3 uzun yolda basmazsan(zor ama:) ortalama 6 litreden 3000 km'de 900 TL
Tahminimce tüplü meg-2 uzun yolda basmazsan 20 biraz basarsan 25 Kr falan yakar. 20 Kr desek 600 TL
Kabaca aradaki fark 300 TL.

Uzun yolun 1000 km falan olsa meg-3 derdim, ama mantıklı gözüken meg-2.

Tatilin keyfini biraz daha rahat çıkarmak istiyorsan tabi ki megane 2 derim ben. Yola gideceğine boğaza ve tarihi yerleri görmeye gitsin dimi ama.;)

Cebe faydası açısından megane-II derim.

Sen ekonomik olanı tercih et kardeşim cebine kalanıda tatilini daha kaliteli yapmak için harcayabilirsin.

Tatilin keyfini biraz daha rahat çıkarmak istiyorsan tabi ki megane 2 derim ben. Yola gideceğine boğaza ve tarihi yerleri görmeye gitsin dimi ama.;)

Sen ekonomik olanı tercih et kardeşim cebine kalanıda tatilini daha kaliteli yapmak için harcayabilirsin.

Kesinlikle ben de katılıyorum, en az 300 TL kar yapacaksın, ailecek çok güzel bir akşamın parasını çıkartmış olursun :eyv

Geri