Fiyatlar hk...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Arft
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Arft

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Herkese Merhaba,

Yeni bir araç alarak aranıza katılmak istiyorum ama.....Renault Bursa Mais araç satmamak için adeta ısrar ediyor...
Bu yaşıma kadar bir çok araba aldım... Fakat Bursa Mais kadar müşterisine değer vermeyen ve akabinde güvensizlik yaratan bir yer görmedim.Neyse.....piyasadaki rekabete göre Renault için kötü bir durum....
Almak istediğim araç Megane 4 Sedan icon deri paket hariç tüm opsiyonlar dahil.
28.01.2017... 115.741 TL
12.02.2017...120.940 TL
25.02.2017....123.800TL Tamam dedik.Araç yok dediler...önemli değil 10-15 gün bekleriz...1 mart itibari ile zam var dediler fiyat değişir dediler.Bakalım ne olacak bugün....
Şahsi kanaatim Renault ciddi müşteri kaybediyor...umarım bu ve bunun gibi durumları analiz eden Renault yöneticileri vardır...

Tşk...

Benzer durumu Renault Niğde bayisinde de yaşamıştım, hani fiyat araştırması için filan da değil bizzat arabayı almak için gittim o kadar itici davrandılar ki gittim İzmir'den adım hehe

Bugün yarın son kez görüşeceğim....
Olmassa istanbul a bakacağım....
Dediğim gibi Renault için kötü bir durum....

Ankara, istanbul, izmir her yerle görüşün istediğiniz şekilde oluyorsa anlaşma yapın alımı gerçekleştirin. Onlar bulundupunuz yere yakın mais veya yetkili bayiye aracın naklini sağlayıp teslimatı öyle yapıyorlar.

Renault Sedan alacaktım parayı da hazırladım fakat renault fiyatları yüksek 64 bine skoda rapid style donanım full alabiliyorken renault en boşun 63.000 kusura bırakıyorlar

Fiyatlarda güncelleme gerekiyor astra sedan boşun bir üstü alınabiliyor 61.200 TL

Tasarımı yukarıdaki arabalara fark atar söyleyecek bir şey yok ama fiyat yüksek

Yanlisiniz var galiba, skoda rapid style 78 bin tl.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Maalesef bende aracımı almak için gittiğimde umursamaz satış danışmanları ile karşılaştım...Adamlara bakmaya değil peşin para ile satın almak istiyorum diyorum ilgilenmiyorlar...Sonra biraz araştırma yaptım şuan Megane 4 üretimini yetiştiremiyor lar desek yeridir etrafımızda yok diyoruz çünkü büyük bölümü yurtdışı transfer ediliyor...Şunu söyleyebilirim Megane 4 ile pişman olmazsiniz...Pazarlık yapın mutlaka

Herkese Merhaba,

Yeni bir araç alarak aranıza katılmak istiyorum ama.....Renault Bursa Mais araç satmamak için adeta ısrar ediyor...
Bu yaşıma kadar bir çok araba aldım... Fakat Bursa Mais kadar müşterisine değer vermeyen ve akabinde güvensizlik yaratan bir yer görmedim.Neyse.....piyasadaki rekabete göre Renault için kötü bir durum....
Almak istediğim araç Megane 4 Sedan icon deri paket hariç tüm opsiyonlar dahil.
28.01.2017... 115.741 TL
12.02.2017...120.940 TL
25.02.2017....123.800TL Tamam dedik.Araç yok dediler...önemli değil 10-15 gün bekleriz...1 mart itibari ile zam var dediler fiyat değişir dediler.Bakalım ne olacak bugün....
Şahsi kanaatim Renault ciddi müşteri kaybediyor...umarım bu ve bunun gibi durumları analiz eden Renault yöneticileri vardır...

Tşk...

Madem MAIS Bursa dan konu açıldı bende yaşadığımı anlatayım... 2016 Kadjar 1.5 DCI ICON fiyatı aldım 121.000 tl fiyat verdiler. Aynı satış temsilcisi 9 gün sonra engelli oğlumla gittiğimde "ÖTV' siz alacaksınız "diyerek 135.000 tl fiyat verdi. Mutemelen ÖTV (engelli) indirimi MAIS'in hakkı. Arkama dhi bakmadan bayiden çıktım. Başka bir BVursa bayiiden fiyat istedim... Cevap ;"elimizde 2016 yok, en son iki gün önce 112.000 tl ye verdik" . :sinirli

Madem MAIS Bursa dan konu açıldı bende yaşadığımı anlatayım... 2016 Kadjar 1.5 DCI ICON fiyatı aldım 121.000 tl fiyat verdiler. Aynı satış temsilcisi 9 gün sonra engelli oğlumla gittiğimde "ÖTV' siz alacaksınız "diyerek 135.000 tl fiyat verdi. Mutemelen ÖTV (engelli) indirimi MAIS'in hakkı. Arkama dhi bakmadan bayiden çıktım. Başka bir BVursa bayiiden fiyat istedim... Cevap ;"elimizde 2016 yok, en son iki gün önce 112.000 tl ye verdik" . :sinirli

Her bayi mutlaka farklı ilde bayiler ile çalışıyordur.Ben İstanbulda oturuyorum. Aracı Manisa bayiden satın aldım ,teslimatı İstanbul'da farklı bir bayiden aldım.
Araç zaten gümrük sonrası Manisaya gidecek ,ben oraya gidicem vs zaman kaybı oluşacaktı.

Arkadaşlar bugün gittim Bursa Mais 'e ......Son fiyat 123.760 TL Belki bu fiyatada alacağım ama........şunu söyleyim Bursa Mais ciddi oranda prestij kaybettiriyor Renault 'a...

Geri