abi araç daha tanıtılmadı, dağıtılmaya mı başlanmış şaşırdım doğrusu :D
Walla başlanmış gibi duruyor :eyv

Kesinlikle :eyv

renault elinin değdiği dahada belli ediyor
Çok hoş olmuş araç :eyv

Ülkemize gelmez,gelirse Scenic satışlarını keser bu araç,çok şık ve heybetli duruyor...

Mustafa Abi geleceğine şu an için kesin gözüyle bakılıyor. :eyv

Umarım iç mekanda ciddi anlamda yenilikler yapılmıştır. İç konforda daha iyi olursa bu araç gerçekten çok tutar ve scenic tarzı araç piyasasını ciddi anlamda rahatlatır.
İç konfora alıştık walla. Bir aksesuar çıkıyor alayına oluyor hem de ekonomik oluyor. Sadece kapılardaki iç kaplama üzerinde bulunan kuşakları ve doubledin dvd için yer istiyoruz gerisi onların olsun :eyv

Tanıtım videosu gibi...
Dacia'nın tek sevmediğim yanı iç torpido kısmı ve döşemeleri yoksa şimdi altımda Duster vardı...:)

İç konfora alıştık walla. Bir aksesuar çıkıyor alayına oluyor hem de ekonomik oluyor. Sadece kapılardaki iç kaplama üzerinde bulunan kuşakları ve doubledin dvd için yer istiyoruz gerisi onların olsun :eyv

Cam tavan olayı olsaydı birde keşke :)

Tanıtım videosu gibi...
Dacia'nın tek sevmediğim yanı iç torpido kısmı ve döşemeleri yoksa şimdi altımda Duster vardı...:)
Halil Abi biz alıştık walla. Çok seviyorum artık ben iç kısmı oyna oyna dur. Baktık olmuyor gidip parçanın yenisini alıyoruz. Hepsi aynı. Duster,logan sandero. Parça da ucuz :eyv

Cam tavan olayı olsaydı birde keşke :)
Deniz onun da kolayı bulunur :eyv

teşekkürler

çok güzel oturaklı

ikinci videoda ilk gecen iki tanesi laureate galiba diğerleride ambiance gibi

dacia modellerınde olan çamurluk boşlukları bunda kapatılmış gibi

fiat uygun olursa tutar bu

scenıc gbı bısı olmus

Geri