Flash İçin Egzoz Muhabbeti!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ROADFOX
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ROADFOX

Kerem SAYARI, T.C. Vatandaşı,
Başkan
Bilgi Girilmemiş
Jsv-Racing-Force-Performans-Spor-Egzoz__48490604_0.jpg

JSV-RACING-PERFORMANS-EGZOS-7410__52016911_0.jpg

49860208_tn30_0.jpg

51609422_tn30_0.jpg

52205556_tn30_0.jpg

Artık zamanı geldi kaynaklaya kaynaklaya nereye kadar buraya kadarmışhehebirazdan sanayi yollarına düşüp orijinal son susturucu+egzoz muhabbetine gireceğim mecburen.Nette bakayım dedim hemen hemen aynı fiyata böyle seçeneklerimde mevcut:cool:Acaba dedim öylemi yapsam böylemi yapsam:)Ne dersiniz?

Slincerli bir egzoz tak abi , ne marka olursa olsun ..

son fotodaki eksoz daha güzel dierleri onun kadar güzel oturmuo tecrübeyle sabittir :)

son fotodaki eksoz daha güzel dierleri onun kadar güzel oturmuo tecrübeyle sabittir :)

Ben 2.ciye fena taktım kafayı ya neyse düşüneyim az daha:)

otto spec tak abi silincerlidir istedigin zaman tak tıpayı sussun cıkar tıpayı yeri gogu inletsin :D

Standart orjinale devam bence, diğerleri kafanı ütüler.

Standart orjinale devam bence, diğerleri kafanı ütüler.

Orasıda öyle ama şekil olarakta diğerleri hoş duruyor bu kararsızlıkla egzoz düşene kadar devam edeceğim galiba:(

Standart egzoza , egzoz ucu takıp pul attırabilirsin abi . Dizeller gibi rüzgar sesi vermez tatlı bir ses verir .

Standart egzoza , egzoz ucu takıp pul attırabilirsin abi . Dizeller gibi rüzgar sesi vermez tatlı bir ses verir .

Şimdi tamda onu düşünüyordum yada 3.16 günlerimdeki gibi çak diyor şeytan abarthı ohhh:halay

otto ya da my racing ya da Steel marka egsoz almanı öneriririm abi silencerli dinlemek istediğinde sök başın şiştiğinda tak on numara bende steel var ;)

Geri