Biliyorum yazının sonundaki yorumlarınızı hakettim şimdiden teşekkürlerhehene yapayım tutamıyorum kendimi bazen
Büyük bir keyif çıktım demin işten,motor ısınmadı bile döner kavşaktan dönüşümü yaptımm
uzunları yedim enseme
nooluyoruz diye bakıyorum neyse ani bir sağ yaptım verdim yolu keyifliyim ya hala
aa bi baktım bide eliyle bir hareketler yapıyor e senmisin yapan
selektör yaptım merhum adayına
punto yazıyor,işin tek kötü yanı arabada minnacık benzin var alamıyorum birde havaalanı geçişine kadar hep ters viraj olay pilotajda biter
işin doğrusu virajlarda canım çıktı ama oda ecel terleri döktüüühehesonra tahmin ettiğim gibi havaalanı yoluna saptı ve ölümcül darbehehe140 da kafakafaya,150'den yukarı çıkarken direksiyonu yemeye başlamıştıhehe160'ı az zorladım artık kimseler yoktuheheha bu arada ben havaalanına ulaşmış oldum ne işim varsaheheeve bi 20 dk geç geldim ama adrenalin full oldu
Ha merak ettiğim bu minnacık şey beni nasıl zorladı bu kadar
benim bildiğim dizel bunlar ve 1.2 yada 1.3 motorları var,hoş benzine alabilsem flashı çok önce bitirirdim işini ve uçakları seyretmek zorunda kalmazdım oda ayrı ama bu punto kuşu hakkında bilgisi olupta paylaşan olursa sevinirim
merak yaptı bende ne kuşu yedik gece gecehehe